Macska fialás jelei?
Figyelt kérdés
Sziasztok, van egy 6 éves szuka macskám, kb 61 napos terhes. Először is legyszi ne írjatok az ivartalanítást mert nem az a kérdés. Írnátok nekem hogy mik az első jelei hogy fialni fog? A hasa már már lentebb van ereszkedve, nagyon bújós. Van már neki készítve egy láda, abban elég sokat fekszik mostanában. Most is itt van bent velem, és gyurmázik. A bimboja lent rózsaszín. Folyton követ már 1 hete és az én társaságom keresi és nem a szuleimét. Szinte már olyan mint egy hordó :) nagyon sokat tisztítja magát. Eddig ezek az észrevételek. Köszönöm a válaszokat előre.2020. ápr. 15. 10:10
11/15 A kérdező kommentje:
Kb 2szer fialt a macskám, sosem volt szükség beavatkozásra és utánna állatorvos mindig megvizsgalta és teljesen jó volt minden. Azért tettem fel a kérdést mert ez már rég történt és nem egészen emlékszem a jelekre :) kezdem úgy érezni hogy törlöm magam erről az oldalról hiszen annyi karogo van itt aki nem tud mellébeszélés nélkül válaszolni egy egyszerű kérdésre
2020. ápr. 15. 20:06
12/15 A kérdező kommentje:
És még az úto szó, egy kisebb városban élek erre felé nem szokás a macskához orvost hívni, és mégis az ismerőseim macskai hosszú éveken át egészségesek. És szerintem ha olyan rossz gazdi lennék akkor nem lennének egészségesek az én macskaim, illetve fialas után a szuka macskám sem , és nem élnének több éveket :( kérem már csak a kérdésre válaszoljatok KÖSZÖNÖM
2020. ápr. 15. 20:15
13/15 anonim válasza:
Trójai macskám van. KB folyton láb alatt volt, lassú és nagyon nyugodt volt, az utolsó napokban kB rá tudtál lépni, az se hatotta meg, csak legyél vele, meg nem ugrált. A legbiztosabb jele pedig az volt, hogy mellém feküdt, nagyon szuszogott, ő velem akart szülni, szóval az ágyamba feküdt(át tettem a vackába, végig vele voltam)
14/15 anonim válasza:
köszi a privit, elolvastam, és továbbra is egy felelőtlen szaporítónak talállak. :D bújj nyugodtan az mögé, hogy mi szokás, mi nem szokás. ha állandóan a szokásokat követnénk, nem itt tartanánk - de te tudod.
15/15 A kérdező kommentje:
Ma meg születtek a kiscicák, jól van az anya is és a picik is😍 Állatorvos látta őket minden rendben 😇
2020. ápr. 21. 23:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!