Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Kóbor kismacskák milyen...

Kóbor kismacskák milyen természetűek?

Figyelt kérdés

Hülye vagyok a cicákhoz, pedig 21/F. Az utcánkban van egy szomszéd család tőlünk 3 házra, hozzájuk került 2 ilyen szürke foltos, cirmos vagy milyen kiscica. Az egyik feszt kimászik a kapujuk alatt, és többnyire a mi szomszédunkban köt ki (vagy nálunk) mert ott adtak neki enni. Haverom szerint azért szokott oda mert egyetlen egyszer megetették. Ez logikus. Ám a cica nagyon pici, nem értek a cicákhoz, de úgy ekkora:

[link] és biztos hogy lány mert egy utcában lakó lány is ölbe vette és mondta hogy az. Próbáltunk játszani vele, a kislabda nem érdekelte, de amikor a botot az aszfalton húzogattuk arra rácsapott, jó volt nézni :)

Picike még, szokott nyávogni, de ezer százalék hogy nem kapott elég kaját mert az ÚTBURKOLATRÓL ette az odaszáradt döglött kisbékákat :S

Amikor simogatom, akkor nekem is dorombol, fejét felszegi, hunyorog, és kerülgeti a lábaimat, meg odadörgölődzik, farkát hegyesen felállítva. Minden érdekli, fűszálak, csiga, bot darabok, növények levelei, tűlevelek, pókháló, bemegy az álló kamion alá, kocsi alá, stb. Ari :) Hagyja magát, nem karmol, nem fúj, kivéve ha a hasa alatt fogom meg és 10 másodpercig viszem a kezemben, ilyenkor kimereszti a hátsó karmait és szeretne épségben földet érni. Azt szeretném tudni általánosságban az ilyen kalandozó cicáról, hogy hogyan tudom hívogatni magamhoz? Ha az ujjaimat mozgatom a földhöz közel, azt hiszi hogy van benne valami és odajön szépen. Miket eszik ilyen idősen? Lehet e bolhás vagy parazitás? Minden kismacska ilyen természetű, barátkozós? Hogyan vegyem fel őket a földről hogy nekik jó legyen? Mivel játszanak? Milyen simogatásokat szeretnek? A lábhoz dörgölődés pontosan mit jelent cicanyelven? Leakar hugyozni? :D

Valamint miért nem érdekli a "testvére", ha ennyire érdekeljük, hogy átjön magától? Csak ma 3x vittük vissza a helyére és 1 perc után ezerrel sprintelt a fűben vissza hozzánk. Szomszédnak kutyája nincs. Irjatok véleményt és több adatot, amit az ilyen cicákról érdemes és fontos tudni! Gondolom lányok fognak írni, de nem és korfüggetlen a kérdés.

21/F

2010. júl. 26. 21:13
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Akkor mától pórázon vezetett kiscicával megyek bulizni XD

Tudjátok, vannak ezek a versenylovak, hogy hozzák a sok pénzt a gazdának, na nekem meg majd a cica fogja hozni a nőket nekem :DD Csak hülyéskedtem :P

2010. júl. 28. 20:09
 12/17 anonim ***** válasza:

Amúgy ez nem hülyeség...De komolyan...Lányként mondom,én megőrülnék egy olyan srácért,aki egy cicával játszik *-*

(tudom,hogy ez nem tartozik ide,de én már válaszoltam,nem írom le mégegyszer :))

2010. júl. 29. 19:37
 13/17 A kérdező kommentje:

Ma is a cicával játszottam :)

Hagyta magát hogy megcsikizzem :P

2010. júl. 29. 19:44
 14/17 anonim ***** válasza:
Csak megjegyzes: Az igazi csajmagnes nem a macsek ,hanem a vadaszgoreny. :P
2010. aug. 4. 22:12
 15/17 A kérdező kommentje:
XDXDXDXDXDXDXDXDXD
2010. aug. 7. 00:48
 16/17 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Tegnap voltunk a családdal nagymamámnál, akinek eddig is volt 1 nagyobb cicája, akinek már két 3 hónapos kiscicája lett azóta, ők ott játszottak az udvarra hordott farakáson.

Eleinte még csak kíváncsian néztek rám majd az egyik odamert jönni, és máris leckét vettem kismacska felemelésből.

Úgy csinálom, hogy 2 másodpercre felemelem a hasánál hogy a hátsó lábai alá tehessem a tenyerem, majd ráteszem a bal karomra és a nyakánál alul támasztom meg, szereti :)

Meg elkezdett mosakodni az ölemben amikor ebben a testtartásban leültem egy székre vele. :D

Aztán lefeküdtem egy ágyra és a cica felugrott hozzám, és a rövid farmernadrágon lévő zsebgombot csörgettem amit olyan arin nézett és mindig az elülső mancsaival odacsapott a fémgombra meg harapdálta és nézte :P

Majd egészen az arcomig odajött ahogy feküdtem és lefeküdt nekem háttal meg dorombolt ő is :D

Kicsit később kiment és a farakáson egy legyet nézett hadonászott utána és lecsúszott a fagerendán rögtön hogy felkaparászott már :DDDD

Természetesen ez is lány volt, mert megkérdeztem melyik milyen a kettőből, és a rózsaszín orrú az :) :P

2010. aug. 8. 12:27
 17/17 A kérdező kommentje:

Jah tényleg!

Közben amikor ott voltunk nagyinál beszéltem keresztapámmal aki az erdei gombák mellett a legjobban a macskákhoz ért, és azt mondta hogy a macskák nem azért félnek a víztől mert nem tudnak úszni vagy ilyesmi, hanem mert meglátják a tükörképüket benne, és az a másik "lény" az ami egy kismacskát megrémít.

Többségében ez igazi tükörrel is működik amit a kismacskával kipróbáltam ott!

Az előszobában volt 1 nagy tükör, elé tettem, először magát nézte majd a tükör mögé akart nézni, annyira édes volt :D

Miután nem tudta meg, hogy ki lehet az idegen cicus, sprintben kifutott az ajtón :D

2010. aug. 8. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!