Mitől döglenek a macskák?
Figyelt kérdés
Ismeretlen szomszéd macskák lehetnek.
Már kettő is hozzánk jött meghalni.
Tünetek:
fekszik, fel se tud állni, fájdalmas nyávogás, homályos szem és kis kancsalság szét felé.
1-2 nap után elpusztultak.
Az elsőnél még azt hittem elütötték és belső sérülés, de már kettő...
Betegség vagy mérgezés?
2020. márc. 18. 12:47
1/10 anonim válasza:
Ha ennyire gyakori, az valószínű inkább mérgezés. Sajnos az én macskáim közül is mérgeztek már meg... szerintem ha az adott szomszédnak nagyon sok a macskája, valószínű ez valakinek nem tetszik...
2/10 anonim válasza:
Mérgeznek a røhadékok. Hogy pusztuljon el olyan kínok között mint szegény macskák.
3/10 anonim válasza:
Sajnos... Vagy a másik verzió macskainfluenza! Nálunk is volt a környéken, állatorvos mondta, de nekem szerencsére bentiek vannak.
5/10 anonim válasza:
Szerintem is mérgezés mert az én megmérgezett macskám is ezeket a tüneteket produkálta de ő 1 hét szenvedés után meghalt
6/10 anonim válasza:
Vírus. Nálunk karácsony óta nagyon sok cica hullott el a faluban. Nekem is 2.
7/10 anonim válasza:
"Mitől döglenek a macskák?" - hogy mitől? - hát az ilyen szövegtől. A cica élőlény, és élete végén elpusztul, vagy meghal - de megdöglik...nincs is szavam erre már
8/10 anonim válasza:
Hogy lehet így fogalmazni???? Kicsit gondolkozz már, mennyire nem mindegy, hogy "MEGDÖGLIK" EGY ÉRZŐ LÉNY, VAGY "ELPUSZTUL". VANNAK BŐVEN SZINONIMÁK!!!!
9/10 A kérdező kommentje:
8
Ugye gyermektelen, egyedülálló, idős nő vagy, akinek a lakása bűzlik a sok macskától?
Ha nem, akkor csak idő kérdése.
jún. 14. 08:34
10/10 anonim válasza:
9.
Azért mennek hozzád megdögleni, hogy bosszantsanak.
Ugye fiatal, de ronda, bottal sem piszkálnának nő vagy?
Esetleg masztibajnok incel?
Hahahaha....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!