Szerintetek se jó, hogy a macskák a legolcsóbb parizeren élnek?
Nem jó nekik, mint az embereknek sem, de a macskának még ártalmasabb...
Ha megeszi, akkor egy jóminőségű száraztáp lenne a legjobb.
Miért örjöng az apád, mit mond?
Apád őrjöng vagy a macska? :D
Egyébként nem jó, te se ennéd meg, tele van hulladékkal, sóval. Szépen lassan kikészíti majd a veséjét meg a máját. Ráadásul semmi tápértéke.
Apám... Mert emberi kaja, hús, ennél jobbat nem tudok nekik adni, vidd azt a szar tápot, abban csak szemét van. Ha az embernek jó, akkor nekik is. Mekkora idióta marha vagyok, kiabál ő tudja mi való nekik, meg ő pénze, ő eteti őmet, majd ő eldönti mit ad nekik. Meg el kellen altatninőket a pitsába, velem együtt, ha ekkora hülye vagyok...
Persze, hogy megeszik a tápot, jobban szeretik, meg szoktam hús, alutasakos konzervet is... Meglátja, hogy ki van öntve a táp őrjöng. Ha itthon van, nem is kaphatnak azt...
Én is mondtam nekik, normálisan, sokszor, hogy tele van sóval, fűszerrel, tönkremegy az állatok veséje, idős macskánál amúgy is gyakori, állatnak nem szabad sósat stb.
De nem. Anyám meg egy papucs, "igen szívem", felrúgom mind, igen szívem hülye vagy, igen szívem, majd megpofozalak, igen szívem, az van, amit mondok, igen, szívem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!