Valami baja van a cicámnak?
Semmiképp nem akarlak megijeszteni, de az én cicámnak ez lett a veszte. Bement az autó alá, ráfolyt a motorolaj, ő szépen lenyalta, mire megfürdettem már evett belőle, pedig egyáltalán nem volt nagy olajfolt! Bevallom, hogy felelőtlen voltam és fogalmam sem volt róla, hogy ebből bármi baja lehet. Harmadnap láttam, hogy mennyire borzalmas állapotban jön haza. Rohantunk vele a dokihoz, ahol kiderítették, hogy az olaj tönkretette a veséjét, egy egész napig bent tartották és küzdöttek érte, de estére sajnos már csak azzal fogadott az orvos, hogy döntsek, elaltassuk vagy várjuk meg a másnapot, és ha még akkor is életben van, akkor van esélye a túlélésre. Önző módon várni akartam, de 1 órával később már olyan borzasztó állapotban volt, hogy biztos voltam benne, itt a vége... visszavittem, hogy elaltassák. A mai napig gyűlölöm magam ezért, mert ha az olajfolt felfedezésekor azonnal dokihoz viszem, megmenthető lett volna. Nem tudtam. Imádtam azt a cicát és amíg élek, hibáztatni fogom magam.
Vidd el, amint tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!