Valami baja van a cicámnak?
"Lehet csak én aggódom túl a dolgot"
Nem. Te is egy felelőtlen állattartó vagy!
Ezerszer el lett már mondva, hogy az állatvédelmi törvény is kimondja, hogy az állat nem mehet ki a telekről!
Ezt meg lehet oldani a lakásban tartással, kennellel, vagy macskabiztos kerítéssel!
Ha nem tudsz felelősen állatot tartani, akkor nem is kell!
Ilyen esetben pedig a minimum lenne, hogy azonnal kihívtok egy állatorvost, vagy elviszitek ügyeletre, ha nincs autó akkor taxival, vagy hívtok ismerőst, akármi...
Ha pedig nincs pénzetek orvosra, az orvosok 99%-a ad hitelt, résuletfizetési lehetőséget!
Nem Magyarországon élek, de nem pénzzel vagy autóval van gond. Mivel még középiskolás vagyok, ezért egyedül el sem vihetem és a szüleim szerint semmi baja.
Játszik, dorombol és szaladgál, de aggasztanak a tünetek. Véletlen szökött ki a házból és nem sikerült elkapni, 3 napon keresztül az egész környéken kerestük.
Biztos lenyalt az olajból. A remegés idegrendszeri tünete a mérgezéseknek vagy fejsérülés. Minél előbb orvoshoz kellene vinni, infúziós kezeléssel szoktak segíteni a mérgezéseken! Már amikor még lehet..
Rossz esetben leállhat a mája holnapig vagy összeomlik!
Biztos lejött mindenhonnan az olaj?
Sok vizet itassatok vele mindenképp, hogy híguljon, kimosódjon minél több!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!