Normális hogy a cicánk nagyon fél minden idegentől?
Figyelt kérdés
Lakásban él velünk, benti cica. Engem, és a páromat szereti, engem jobban kicsit jobban, gondolom mert én vagyok többet vele. Minden idegentől nagyon fél, aki bejön a lakásba. Ma is volt nálunk egy szerelő, a cica elbújt, nagyon fél mindenkitől. Meg szerette volna simogatni a szerelő a cicát, fel is vettem neki, de keservesen nyávogott, karmolni akart, kiugrott a kezemből. Egyébként egy nagyon aranyos, nyugodt, hízelgős cica velünk.2020. márc. 4. 13:12
1/4 anonim válasza:
Normális, hogy fél az idegenektől a cicád.
2/4 anonim válasza:
lehet, hogy hamar el lett választva, és nem volt anyja, aki bátorságot öntött volna bele.
Megnő, aztán vagy kiheveri, vagy nem.
A lényeg, hogy ti szeretitek.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! 5,5 hónaposan kaptuk a munkatársamtól, addig az anyukája mellett nevelkedett.
2020. márc. 4. 13:36
4/4 anonim válasza:
Persze hogy fel
Lakásban tartott macska, aki szinte csak veletek találkozik, fel .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!