Mit adjak enni a válogatós cicámnak?
A 13 éves cicám nagyon elkezdett válogatni, kb. féléve és nem tudom már, hogy mit tehetnék elé, amit meg is eszik.
Az orvos szerint ez csak időskori rigolya.
A főtt húst néha falja, néha pedig rá sem néz. Száraz tápot már egyáltalán nem eszi meg, pedig sokfélét kipróbáltam, leginkább prémiumkategóriásokat, mert a gyenge minőségűektől megy a hasa.
A konzerveket is hol megeszi, hol meg nem.
Volt már mindenféle csirkealkatrész, hangulat szerint fogyasztja, vagy nem. A májkrémet majd kipróbálom, mert szereti a pástétomos konzerveket is, remélem, a gyomra is bírni fogja.
A Másik cicám 12, és ő mindent megeszik, még a társa otthagyott maradékát is, ezért kicsit el van hízva.
Esetleg nyersen a hús vagy más fajta hús?
Nyúl, kacsa, pulyka, halak?
A nyakat meg klopfolóval szétzúzhatod, úgy nem akad meg neki.
Vagy akár az összes húst eleve le is darálhatod, ha úgy szereti, vagy nagyobb darabokban, mert enyéimnek pl egyik csak pépesen eszi, turmixolva a nyers húsokat, másik meg csak ha egyben adom, szeret rágni.
Próbálkozz:)
Ma vettem neki Hamé pástétomot, azt megette.
Majd próbálkozom a husikkal is.
Köszönöm a válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!