Válogatós macskának mit adjak enni?
#3: a macskát nem lehet éheztetni, a mája nem bírja. Max. 24 óráig lehet étel nélkül.
Kérdező, biztosan nem beteg, a fogai is rendben vannak?
Állj át a sötét oldalra és rendelj! A felsoroltak közül egyedül a Royalnak létezik olyan tápja, ami közelít a macskák igényeihez, a többi gabonaalapú vacak, nem jó a cicáknak.
Ha orvosilag 100%-ig rendben van 3 dolgot tudnék hozzátenni a történethez:
- Ismerek gyárilag nagyon rossz evő macskát, köszöni szépen megeszi ő azt, amire a szervezetének szüksége van.
- De megfelelő minőségű tápból sokkal könnyebben hozzájut a szükséges tápanyagokhoz.
- Meg lehetne próbálni, hogy előbb vadászik a cica (játszotok vele), utána eszik, utána pihen - ez elvileg a macska természetes viselkedése. Ez persze azt is jelenti, hogy ne legyen előtte egész nap a kaja, helyette naponta minimum 2x etesd.
Nedves tápból nekünk a greenwoods konzervek vàltak be (zooplus), hasonlóan se pástétom, se aszpikos, semmi nem kellett neki. Ez húsfilé a saját levében, fixen jó minőség.
Whiskast félixet és a hasonlókat felejtsd el, full gabona az egész. Amit te csinálsz, minősègi éheztetésnek hívják. Kap kaját, de megfelelő tápanyag nélkül.
Attól függően, hogy mennyit szánsz rá, a purizont ki lehet próbálni (baromi drága - szerintem -, de tuti zabálni fogja, az nálunk is fogára való lett volna őfinnyásságának mindig), nálunk még a concept for life jött be (szintén zooplus), esetleg brit premium, abból mi ajándékba kaptunk indoor verziót, nem tudom az árát. A happy cat tápokról is nagyon jókat mondanak, illetve én a sanabelle-lel szemezek még, bár arról nem tudok még nyilatkozni, megeszik e. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!