A cica inkább egy gazdás, vagy többet is tud szeretni?
Előző vagyok véletlen elküldtem. Szóval ő abszolút több gazdis engem és a páromat is ugyanannyira imád meg úgy általában az embereket is. Minden állatorvos el van tőle olvadva dorombol, hempereg. Türelmes cica szinte mindenkinek egy kis szaglászás után megenged egy kis simit.
A másik cicánkat 6 hetesen fogadtuk örökbe ő utcáról mentett majd egy nevezzük 'menhelyről' = kutya kennel mögötti kis helyiség összezsúfolva 20 macskával. Ő 2 napig sírt rémült volt azóta viszont nagyon bújós kedves cica DE csak velem. Páromat általában levegőnek nézi :D
Változó. Nekem a kandúrom nagyon egygazdás, csak az én s.ggemben van egész nap, a férjemet megtűri, de ha simogatni szeretné, akkor azt már nem nagyon engedi.
A nőstényem viszont a vendégek ölébe is belefekszik, ő mindenkivel kedves, bár inkább a férjemért van jobban oda, neki szokott a nyakában ülni. :D
Barátnőmnek van egy szobacicája, ami hangosan kezd nyávogni bentről, ha hallja őt hazajönni.
Szomszédom macsekja már akkor nyávog a lakásból, amikor ő még csak a lépcsőházban jár. Mindkét cica előtt van kaja és más emberre, pl rám, nem reagálnak így.
Szerintem macskától függ.
Volt már olyan macskám aki senkihez se, de olyan is aki mindkettőnkhöz ragaszkodott.
A mostani csak hozzám. Másra nem hallgat, játszani se játszik senkivel rajtam kívül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!