Kezdőoldal » Állatok » Macskák » 7kiscica egyszerre? Született...

7kiscica egyszerre? Született már valakinél egyszerre [1 anyukától] 7db kiscica?

Figyelt kérdés

Mert nálunk tegnap 7kiscica született, és mind egészséges, egyik sem halt meg.

1x volt, hogy 6cica született, de ott 2halott volt. Most meg...

2010. júl. 24. 12:39
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Ez jó. Megtartjátok a 7 kiscicát, és természetesen őket sem ivartalanítjátok majd, így elkerülhetetlen lesz, hogy tovább szaporodjanak, akár egymásközt is, így kialakul egy beltenyészet.

Ti vagy milliárdosok vagytok, vagy hablaty ez az egész.

Szerintem fogalmad sincs, mennyibe kerül mondjuk csak 8 macska tartása.

Én is imádom a cicákat, de nem szaporítom, hanem befogadom a hozzád hasonló gondolkodású felelőtlen macskatartók miatt született, magukra hagyottakat, és természetesen ivartalaníttatom őket, az ilyenek helyett, mint te is vagy. és nyugodtan kitöröltetheted ezt a választ is, vagy akár én is ezt a kérdést, mert szenzációt csinálsz az állatkínzásból.

2010. júl. 28. 23:20
 22/26 A kérdező kommentje:
Nem. Nem vagyunk milliárdosok, de jól élünk, szóval megengedhetjük magunknak, hogy az összes meg legyen tartva. Figyelj, hidd azt amit akarsz. De te csak általánosítasz. Imádom a macskákat, és előbb hagynám, hogy én kerüljek utcára, mint ők. De mko
2010. júl. 29. 13:55
 23/26 A kérdező kommentje:
Nem. Nem vagyunk milliárdosok, de jól élünk, szóval megengedhetjük magunknak, hogy az összes meg legyen tartva. Figyelj, hidd azt amit akarsz. De te csak általánosítasz. Imádom a macskákat, és előbb hagynám, hogy én kerüljek utcára, mint ők. De mondom, rohadtul nem érdekel mit gondolsz. Csak általánosítasz. És nem mindenki olyan, mint az átlag...pfff...te csak egy előítéletekkel teli, szánnivaló ember vagy. Bár amiért befogadod a macskákat [már ha igaz...pff most én is általánosítsak??? xD mondhatnám én is, hogy mese habbal, meg hablaty az egész, mert ezt sem sokan teszik meg], azért elismerést érdemelsz. És ha hiszed, ha nem, nekem is van [több] olyan macskám, akit az utcáról fogadtunk be. És nem tesszük ki egyiket sem.
2010. júl. 29. 13:57
 24/26 Szilvike95 válasza:
a kérdés feltevőjével értek maximálisan egyet.... és nagyon jó lehet h meg tudod tartani a cicákat, mi sajnos nem tudjuk megtartani őket, de nem az az alapvető h utcára kerülnek, mint valaki írta.. mi mindig keresünk nekik otthont, mert igenis szeretik az emebrek a cicákat, és minden házban elfér 1-2 cica :) szerintem nincs annál jobb amikor hazaérek és jön a cicám és nagyon megnyugtat :)
2010. aug. 23. 09:56
 25/26 A kérdező kommentje:

Köszi a választ :)

Legalább van, aki kedves =)

2010. aug. 23. 18:19
 26/26 anonim ***** válasza:
kérdezővel egyet értek csak azzal nem,hogy nem ivartalanítja őket. tényleg így ki fog alakulni egy beltenyészet és a cicák száma cska nőni fog. legalább a nőstény macskákat kéne ivartalanítani. nekem is volt hogy egyszerre 5 cicám volt meg hogy 2 kutyám de az ilyenre figyeltem. a nősténynek se tesz jót ha alom után alom lesz és nem tud pihenni a szervezete :S
2010. aug. 23. 18:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!