Szőnyeg felfogja a macskaszőrt?
A lakás minden pontján macskaszőr van, hiába a takarítás, másnap ugyanolyan.
Zavar és szégyellem, hogy nem lehet nálunk leülni, mert minden szőrös. Ha vendégek jönnek, szösztelenítő hengert kell nekik adni, mielőtt elmennek. Sajnos a kajába is belekerül, hiába figyelek oda. Bárhol végighúzom a kezemet, millió szőr tapad rá. A szobákban parketta van, de nincs szőnyeg. Ha lenne, felfogná kicsit a szőrt?
Nem felfogja, hanem konkrétan beleragad a szőr. Pár hét után pont olyan szőrös lesz a szőnyeg is, mint a macska háta.
Inkább vegyél egy akkumulátoros porszívót és minden nap menj vele körbe.
Mivel nincs kábel, egy mozdulat előkapni és pár perc szobánként.
Felfogja és aztán alig lehet belőle kivakarni :D. Sok posrszívózás, ülőalkalmatosságokra mosható huzat, azt szárítógépben szárítsd, az leszedi a szőrt. Macskára furminator.
A másik amin érdemes elgondolkodni, az a kaja. Az én macskám iszonyat vedlett, amíg tápot evett. Most nyersen eszik főleg, most is hull, de sokkal elviselhetőbb.
Nem szaros a macska.
Szoktam fésülni, igaz nem furminátorral, múltkor idegességemben meg is fürdettem, de nem lett jobb. Nem baj, ha a szőnyegbe beleragad, az lenne a lényeg, hogy inkább oda, mint hogy keringjen a levegőben. Hústól is, táptól is szőrözik, félhosszú szőrű, ráadásul fehér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!