Macska ehet olyasmit mint natúr joghurt, tejföl, túró?
Az én cicám csak a laktózmentes tejet és a natur joghurot szereti. Mindennap kap a száraz táp mellé fél dl tejet, meg délutánonként 1-2 teáskanál joghurtot az enyémből.
A másik cicám mindenféle tejterméket imád, ő is néha kap ezt-azt. Sima házicicák, utcáról lettek befogadva, semmitől nincs semmi bajuk.
16-os: csak gratulálni tudok, ha magadat macskabarátnak mondod, miután konkrétan kijelentetted, hogy a fajtatiszta, tenyésztett cicák nem is valódiak..
semmi nem függ attól, hogy fajtatiszta vagy sem ilyen téren, az emésztésük ugyanolyan.
aki lepontozott, elmondaná, hogy miben KÜLÖNBÖZIK A FAJTATISZTA CICÁK ÉS A HÁZICICÁK EMÉSZTÉSE???? XDDDDD
Nálam ugyanazt eszik, lehet én vagyok itt a hülye, nem?
Én kimaradok a vitából. Sokat olvastam róla, talán túl sokat is. Embernek sem kellene innia, blablabla..
Nálunk kap a cica 1-2 hetente laktózmentes tejet egy ujjnyit kis nyalánkságnak. Imádja és sose volt baja tőle. Laktózos tejtől se, de mentesből többször van itthon. Igazi házi nyers tejet is kapott mikor megleptem vele magam, szintén nem lett baja.
Natúr joghurtot 1x adtam neki 1 evőkanállal, de azt sajnos hasmenés követte.
Kefirt a flóra miatt szoktak adni, mivel nem szeretem, így nem próbáltam ki.
A cica egészséges, sose volt beteg. Ő is minőségi tápot eszik, szerintem "szotyizni" "nassolni" néha kaphat bizonyos emberi ételeket, persze csak amitől nem lesz beteg és nem moslékból gyártott adalékos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!