Nem tudok nevet választani?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Lett egy gyönyörű ezüst-fehér szőrű csincsilla perzsánk, nagyon puha a bundája.
Több neven is gondolkodunk: Csili, Pihe, Diana, Nyafi, Marie, Kókusz. Ti melyiket adnátok és miért pont azt? Egyéb ötletek?
2020. febr. 3. 21:16
2/24 anonim válasza:
Ezekből, amit felsoroltál, max a Diana, és azért mert nem szeretem az ilyen cukiskodós meg kajaneveket az állatoknál. A két maradékból meg ez hangzik jobban, különlegesebb, mint a Marie :)
5/24 anonim válasza:
A macskáék füle az egércincogásra és a madárcsiripelésre van beállítva, tehát az emberi beszédből is a magas hangrendű szavakra figyelnek fel, nem véletlen, hogy ciciciccc-cel hívják őket. A Csili és a Pihe felel meg annak, hogy hallgasson rá.
8/24 anonim válasza:
Legyen Kókusz!!!! Imádom azt a nevet macskának! Annyira cukiiii
9/24 anonim válasza:
Ezek közül én a Diana-t adnám.
Vagy (saját ízlésem alapján) a Princess/Hercegnő/Lorett nevet adnám neki.
[Az én macskámat is először Diana-nak akartam elnevezni! :)
De végül Dia lett a neve].
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!