Gyűrűk Ura/Trónok harca rajongók! Tudnátok segiteni a macskámnak nevet választani?
A hófehér kismacskámnak (lány) valami különleges nevet keresek. Imádom a fent említett 2 sorozatot, és valami szép/ötetes nevet keresnék, lehetőleg a sorozatokból, de lehet ettől eltekintve is nevet írni, ha van jó ötletetek. A sorozatokból már gondolkodtam, de vlahogy egy sem az igazi.
Köszönöm szépen, előre is!!! :)
Emlékszel még, hogy a Trónok harcában Tommen herceg hogy hívja a cicáját?
Legyen az a neve a tiédnek is
Daenerys. Szerintem illene egy fehér cicahoz :)
Vagy Galadriel(Fehér Úrnő ), Elanor, Éowyn.
Elanor, Míriel, Nessa, Yavanna, Nimras, Elbereth, Níniel, Imladris, Nienna, Nimrodel. (Kicsit csaltam, mert a Szilmarilokból is írtam neveket, nem csak a Gyűrűk Urából, de remélem, van köztük olyan, ami esetleg megtetszik. :))
Amúgy nekem is egyből az Arwen név jutott eszembe, szerintem az jól illene hozzá. :)
U.I.: Az én vörös nőstény cicám neve Sansa lett, ugyanilyen indíttatásból. :) Hozzád hasonlóan a Gyűrűk Ura a kedvenc filmem, a Trónok Harca pedig az egyik kedvenc sorozatom. ;)
Én egyszerűen kókusznak hívtam a fehér cicánkat :D
Különben a Lédi és a Daenerys tetszik!:) Illő hozzá!:) Esetleg (nem jut eszembe) Stannis lányának a neve.:)
Daenerys, Arya, Margaery, Elia, Myrcella, Visenya, Alyssa, Rhea, Helaena, Elaena, Kiera, Dyanna, Shaera, Nymeria, Lady, Ghost (Szellem)
Árwen, Éowyn, Galadriel, Tauriel, Eärwen, Elenwë, Enelyë, Finwë, Gwendolyn, Idril, Iminyë, Míriel,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!