Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Lett egy kutyánk csak éppenség...

Lett egy kutyánk csak éppenséggel nem igazán tudunk neki jó nevet választani, tudnátok pár jópofa nevet ajánlani?

Figyelt kérdés
(fekete labradorról lenne szó)

2016. júl. 16. 19:13
 1/8 anonim ***** válasza:
Itt találsz sokat: [link]
2016. júl. 16. 19:23
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Hím vagy nőstény? Fontos...
2016. júl. 16. 19:30
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Kan/szuka? Nekünk szukánk van az a neve, hogy Héra kannak a Bobby-t adnám :D
2016. júl. 16. 19:31
 4/8 anonim ***** válasza:
86%

Nem tudom milyen nemű, de ezeket találtam:

Szuka:

Yoko

Zafír

Arwen

Kvarc

Kan:

Negró

Otelló

Smoky

Semleges:

Éj

Éjfél

Panda

Darky

2016. júl. 16. 19:58
 5/8 A kérdező kommentje:
sorry elfelejtettem nőstény kiskutyáról van szó.
2016. júl. 16. 20:07
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget! :)
2016. júl. 16. 20:08
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Majd leírod mire esett a választás?
2016. júl. 16. 20:17
 8/8 anonim ***** válasza:
Én ezeket találtam :) AbaAbádAbbéAbbizAbogAbonyAboraAbosAbosaÁbrándÁbrányAbsaAbuAcélAcelaAcsaÁcsiAdélAdolfAdomásÁdomásAdoniszAdonyAdorjánAdriaAduAdusÁfonyaAgaÁgacskaAgádAgancsÁgasÁgas-BogasAgátAggóAgiAgmándAgorÁgostÁgotaAgyarAhmedAidaAisaAjándékAjándokAjaxAjkaAjnácskaAjnár Ajnás Ajóka Ajsa Ajtonka Ajtony Akác Akács Akela Akics Akkord Akó Ákombákom Aladdin Alafás Alak Alán Alaska Alattyán Alba Albán Albin Áldás Áldáska Aldo Áldomás Áldor Alex Alf Alfa Alfonz Alfréd Ali Alirán Alis Alíz Alkony Alma Almár Almás Álmond Álmos Álom Alonso Amadeus Amanda Amarilla Amazon Ambusztán Ámen Amigo Amulett Amur Amy Anci Ancilla Ancsa Anda Andrej Andris Angi Angie Angyal Angyalka Ángyi Ángyom Ani Anics Anika Anilla Animó Anka Ankó Anonymus Apacs Apó Apolka Apolló Apor Aporka Após Áprilka Apró Apród Apróka Ara Aracs Arad Aramis Arany Aranyos Arató Árboc Archibald Ardó Argó Argos Argosz Árgus Ari Ariel Arika Arina Arioko Árkád Arlett Arma Ármány Árnika Arnold Arnót Árnyék Árpa Árpás Árpi Arta Ártádi Artúr Árva Árvácska Árvád Asterix Astor Ász Aszi Aszkór Ászok Aszparucs Aszú Ata Atád Atakám Atala Atamán Atas Atlasz Átosz Attasche Attila Avar Avarka Axel Azúr Azsula Azsúr
2016. júl. 16. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!