Kezdőoldal » Állatok » Macskák » 2-es mennyiségű kaja, mégsem...

2-es mennyiségű kaja, mégsem kövérek?

Figyelt kérdés

Két kölyök és egy felnőtt macska napi 4 doboz 40dekás konzervkaja + szárazkaja és egyebek?

Oké, a kölykök sokat játszanak, rohangálnak. De ez nekem irreálisan soknak tűnik.

2020. jan. 5. 23:00
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Azt mondják egy cica egyszerre keveset eszik, mivel egy egér vagy kismadár, amit egyszerre megfog és elfogyaszt. Akkor itt kb fejenként 2/3 konzervkaja az kb 260 gramm ..

Ilyen létezik?

2020. jan. 6. 02:57
 12/19 anonim ***** válasza:
75%
Ha kintiek, akkor lemozoghatják. Vagy férgesek, mindenestre irreálisan sok. Pláne ha tényleg whiskast esznek, igazi alja táp, tele felesleges szeméttel, nem csoda, ha nem hasznosul...
2020. jan. 6. 05:59
 13/19 anonim ***** válasza:
82%

A dolog titka ott van, hogy a létező legrosszabb minőségű kaját kapják. Hús jóformán nincs is benne, csak gabona, édesítő, tartósítószer, szemét.

Minőségi éheztetésnek hívják az ilyet. Esznek, esznek, már-már zabálnak, de mégsincs elég bevitt tápanyag. Főleg a kicsiknél lenne fontos.

Minél jobb minőségű egy táp, annál kevesebb is elég belőle. Nekünk pl ami nedveset kapnak, arra az van ráírva, hogy egy átlagos felnőtt macska napi adagja 70 g. Töredéke annak, amit te írtál.

Sajnos ennyit jelent a minőség.

2020. jan. 6. 08:02
 14/19 A kérdező kommentje:

Jó, ez igaz. Bolti kajákat kapnak, nem konkrétan whiskast, de hasonlókat.

De rengetegen etetnek ilyennel, mégsem hallani olyanról, hogy zabál a macska 2-3x-os menyiséget, mégis vézna.

Férgességre is gondoltam, de az anya macska húsosabb, ő nem sovány egyáltalán. Amióta nem szoptat jól összeszedte magát.

2020. jan. 6. 09:07
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Hát azért a 4 hónaposak sem lehetnek véznák, ha már most 2 kg-sak.

Az én macskám most 2,5 kg pedig már 3 éves.

2020. jan. 6. 11:53
 16/19 A kérdező kommentje:

Nem tudom mennyi, tippeltem.

Azt tudom, hogy látni a horpaszukat, érezni a csontokat.

2020. jan. 6. 12:08
 17/19 anonim ***** válasza:
Az a normális, egyáltalán nem soványak!
2020. jan. 6. 12:17
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudod őket lefotózni esetleg? Kép alapján a válaszolók is jobban tudnának véleményt alkotni róluk. :)
2020. jan. 6. 13:29
 19/19 A kérdező kommentje:
Szóval az a normális, hogy 3x-os mennyiségű kaja mellett nem soványak?
2020. jan. 6. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!