8 hós fiúcica mellé 3 hós fiúcska?
A 8 hós ivartalan.
Nem lenne gond közöttük?
Vagy inkább kislány cica lenne jobb melléje?
Neem.
Van egy 8 hónapos fiú cicám. Kicsiként került hozzám, találtam. Eddig jobban elvolt, de mostanában hiányolja a cicatársaságot. Szeretnék mellé egy kiscicát. Lenne egy 3 hónapos fiú kiscica, de nem tudom, hogy jó ötlet-e fiú mellé fiú.
Nem lehet megjósolni, nem igazán ilyen dolgoktól függ, hogy ivaros-e, meg kandúr-e. Bár nyilván két ivaros kandúr sikeres együttélésére van talán a legkevesebb esély...
Leginkább a psichéjüktől függ, hogy mennyire passzolnak össze. Egy vadul játszadozó és egy félénk nem passzol túl jól. Egy domináns és egy visszahúzódó sem. Két domináns sem. Két szelíd, barátkozó jobban elvan. Érted.
Sokszor viszont a gazdák észre sem veszik, hogy az egyik macska csak szenved a másik jelenlététől, mert nem harcolnak, csak éppen az egyik állandó stresszben él és próbálja mindig elkerülni a másikat.
Értem, akkor ez lutri.
Köszi.
És fiú-lány párosnál is ez a helyzet akkor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!