Meddig gyogyul a fiucica ivartalanítás után?
Figyelt kérdés
Ugy félek hogy valami baja lesz,vagy fájni fog neki és ezért lesz szomoru.2010. jan. 19. 22:08
1/7 anonim válasza:
Nekem már 4 fiúcicám is volt ivartalanitva. A mütét után kb. 1 óráig tartott, mire felébredt rendesen, utánna egy napig nem volt szabad kiengedni, mert még nem teljesen jól müködnek a reflexei. Másnap már ugyanolyan volt, mint mindig, nem látszott rajtuk, hogy fájna nekik, szomorúak meg egyáltalán nem voltak, csak sokkal kevesebbet csavarogtak, meg még hizelgösebbbek letek.
2/7 anonim válasza:
Nekem ugyanaz történt mint a másik válaszolónál, semmi bajuk nem lett (2 fiú lett ivartalanítva, sajns az egyiket más okból kifolyólag el kellett altatni) Alig bírtam bent tartani őket miután felébredtek :-) azóta aki megvan még, az gyönyörű nagy macska lett és sosem verik össze- mint ivartalanítás előtt. A legszebb macs a környéken :-)
3/7 anonim válasza:
Az én macskám sokkal szebb az biztos !!!!!!!
4/7 anonim válasza:
Nálunk a herélés nagyon maximum 15 perc volt, úgy ötre értünk vele haza, fél hétkor már toppon volt és követelte a kaját. Azért még fájt egy kicsit neki, mert elég óvatos volt, de reggelre már olyan volt, mint akit nem is töketlenítettek.
5/7 anonim válasza:
Dél körül műtötték, még aludt amikor hazahoztuk. Pár óra múlva ébredezett. Az első útja az alom volt, segítséggel eltámolygott az alomig. Közben észrevettük, hogy már egyszer maga alá is pisilt, így olyan helyre rakd, ahol esetleg ez nem lesz gond. Amikor már teljesen ébren volt, kapott kevés tejecskét. Délután még egy kicsit kótyagos volt, de nem volt semmi gond. Egyből nyalogatta a sebét, tisztította. Én azt javaslom, hogy ne késő délután műtesd, már csak magad miatt, hogy szemmel tudd tartani az ébredést követő pár órában. Ne aggódj, nagyon gyorsan gyógyul és roppant jól viselik.
6/7 anonim válasza:
Az én fiú macskám is ugyanolyan állapotban volt, mint amit leírtak, csak azzal a különbséggel, hogy sokáig nem volt étvágya. Himalája perzsa volt, és olyan nyomott fejjel,nagy gallérral elég nehézkesen ivott, mert enni nem akart, hiába etettük. Pár nap múlva gyógyult meg. De ő rejtett herés volt és nagyobb műtétje volt, mint egy sima ivartalanítás.
7/7 anonim válasza:
Az én cicámat este műtötték és másnap hajnalban már vidáman ugrált a fejemen! :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!