Szeretnék egy kiscicát de van nekem egy 4 éves nőstény cicum. Hogyreagálna ha hoznék mellé egy kicsit? Nem fojtaná meg? Valószínű fiúcica jönne de nem biztos, mit fogadna el szívesebben szerintetek?
Azért csak óvatosan. Nem akarlak megijeszteni, de addig amíg nem vagy benne 150%-ig biztos hogy a nagy nem bántja a kicsit ne hagyd őket kettesben.
Régebben nekünk is sok macskánk volt, ők nagyon jól kijöttek mindig az új jövevényekkel. Sőt a szomszéd 2 hónapos kiscicáját is átszoktatták hozzánk.
Most egy ivartalanított nőstény cicám van (6 éves), azt tudtam hogy a felnőtt idegen cicákat nem szereti, mert eddig bármilyen kóbor cica betévedt a kertbe mind elzavarta.
1,5 hónapja 2 hetes kölyköket fogadtam be. Gondoltam a picikkel egyszerűbb lesz össze szoktatni, de nagyot tévedtem. Minden nap megpróbálom őket össze engedni, de a nagy nem csak fúj a picikre hanem szabályosan támadja őket. Már mindent próbáltam, de sehogy sem akarja elfogadni őket. A legszörnyűbb látvány pedig az amikor a kicsi szúnyoghálón belül, a nagy kívül és a nagy szabályosan a nyálát csorgatja a kicsire és nyalogatja a száját mint amikor a finom falatot várja. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!