Szerintetek milyen ez az itatókút? Miaustore?
Fészen jött szembe a hirdetés, nem tudom, mennyire kamu. Azt látom, hogy nem magyar, kapcsolatnál spanyol adatok vannak...
Zoopluson szemeztem már ilyenekkel, de az állandó szűrőcsere miatt az hosszú távon baromi drága. Ez jó befektetésnek tűnik, kérdés, mennyire valós a leírt marketingszöveg.
Mit gondoltok?
Tegnap megjött. :)
A webáruház botrány, már írni akartam nekik, mert a rendelésemnél még mindig azt írja, feldolgozásra vár... :D
De minden szupi, össze is raktuk, remélem, a macskák is szeretni fogják. Elsőre babavizet vettünk bele, aztán majd meglátjuk.
Ti egyébként kaptatok hozzá bármilyen garanciapapírt? Mi megkértük rá a 10 évet, de sima garanciapapír sincs benne, nemhogy a pluszról.
Mi semmilyen garanciát nem kaptunk rá.
Jó sokat vártunk mire ideért. Elvileg a tisztító csomag miatt, ami pár kis keféből meg néhány csőből áll.
Nálunk két naponta szét kell szedni tisztítani, mert habzik benne a víz.
Hát, nem tudom. Inkább csak jól néz ki. Ennél sokkal praktikusabb itatokutakat lehet már venni olcsóbban.
Két év garancia alapból van rá, ha törik vagy a pumpa megy tönkre, plusz egy év visszaküldés (a szokásos 14 nap helyett) ha nem szereti meg a macska. :)
Mi kértük rá a tíz évet a kettő helyett.
Írtam nekik ezzel kapcsolatosan, azt mondták, nem küldik ki papíralapon, a rendszerben megvan náluk minden adat, de felajánlották, hogy kiküldik a számlát, ha szeretném őrizgetni, szóval azt elkértem, hogy legyen nálam is valami a rendelés visszaigazoláson kívül.
Egyelőre sajnos a macskákat nem nyűgözi le, az egyik inkább nem iszik még a sima táljából se (mellé raktuk a régit, hogy kösse össze), mert úristen mi ez, a másik meg nem megy a közelébe. :(
Remélem, megszeretik, különben drága buli volt.
Igen. :) Mi is ásványvizezünk, bár egy idő után ez is nyálkásodik, ahogy észrevettem, takarításnál muszáj ecetezni.
De mostanra szerencsére iszik belőle mindkettő, és nagyon látványos, hogy mennyivel többet, mint a tálkákból! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!