Macskások, takarítás?
Figyelt kérdés
Ti mivel mossátok fel a padlót? Én domestosos vízzel, és a macskáim folyton ráfekszenek, az egyik különösen, ő rendesen figyeli h mikor kezdem.... nem lesz bajuk tőle?2019. dec. 29. 23:01
1/8 anonim válasza:
Nem lesz baja, én is teszek fertőtlenítőt is. Az enyémek amikor kicsik voltak alig bírtam felmosni, mert játszottak a felmosófejjel.
2/8 anonim válasza:
De lehet. Nagymamám mindig Domestossal mosott fel, a cica rálépett, mosta a talpát, és rákos lett. Nagyon is árt!!!
3/8 anonim válasza:
A Domestost imádják valamiért, de biztos hogy árt nekik. Az enyém is hengergőzik a padlón olyankor, tiszta zizi, pedig máskor nem csinál ilyet. Így inkább olyankor mosok fel mikor a cica alszik és rázárom a szoba ajtót ahol van, míg nem szárad fel a padló. Lehet kapni állatbarát tisztítószert ami nem árt nekik, azzal jobb felmosni, elmosni az edényeit, alomtálcát stb.
4/8 anonim válasza:
Ajaxot használok, az annyira nem érdekli őket, így nem fetrengik össze vizesen.
Ha épp domestosozok, akkor külön akadályverseny a takarítás, maradjazágyon, húzzálonnan, nyomásaszőnyegre, maradjittsimizlekaddig :'D Igyekszem nem túl töményre csinálni a felmosóvizet, hogy ne legyen gond, ha mégis belefetrengenek. Plusz ha domestosszal takarítok, akkor mindig porszívóval kötöm össze, attól félnek - a porszívózás után nem másznak elő azonnal a kuckóból, így kicsit mégis van ideje száradni a padlónak.
5/8 A kérdező kommentje:
Rákos?? Te jó ég, remélem ez ritka eset. Én is próbálom akkor intézni amikor alszanak, de a lány cica képes felkelni miatta... köszi a válaszokat.
2019. dec. 30. 08:29
6/8 anonim válasza:
A klóros felmosást azért szeretik, mert olyan illata van, mint a nemi feromonnak. (nem én találtam ki, szakemberek jöttek rá)Azt ne engedd, hogy nyalogassák, hiszen vegyszer. Én bezárom őket a szobába, amíg felszárad.
7/8 anonim válasza:
Én kizárólag ultraport használok felmosáshoz, követ, parkettát is azzal mosom föl, bútorok lemosásához is azt használom a cica miatt. Amíg felmosok az előszobában, fürdőszobában, addig rácsukom az ajtót a cicára, utána a szobákban mosok fel, akkor onnan kiteszem őt. :) Soha semmi baja nem volt még, és a lakás is tiszta. :)
8/8 anonim válasza:
Sanytollal szoktam felmosni. Nem különösebben érdekli de azért figyelek hogy ne lépjen bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!