Ti hogyan/hol mossátok ki a macska alomtálcáját?
Köszönöm a válaszokat! :)
Akkor megnyugodtam, hogy nem én vagyok fura ezzel a módszerrel :) csak 2 éve van benti cicám és máshogy nem tudom megoldani a takarítást, mert nincs kert. Nem tudtam, hogy mások is így oldják-e meg?
#4, ó, rengetegféle almot teszteltem már :D ez a wc-be önthetős kevésbé vált be, mint a szilikátos, mert rátapadt a cicám lábára és széthordta a lakásban (ragdollom van, még a talppárnái közt is szőrös) Igazából a szilikátos is bele tud tapadni a szőrébe, de az legalább nem csinál sarat, csak ropog a papucs alatt, ha nem porszívózok fel x)
Igen, az oldódó alommal a gond az, hogy nem csak a víz oldja, a cica pedig érthetően nem akarja úgy hasznàlni :/
A szilikátosban pedig hemperegni is nagyon szeret tisztítás után a mi perzsànk.
Mondjuk nálunk is a wc öblítéses módszer játszik, mivel érzékeny a bőre a család nagy részének a keményebb vegyszerekre, egy ecetes öblígés után pedig még nem mernék beleülni a kádba.
Domestos helyett ecetes vizet használok, hogy ne zavarja a szaga. Spricces flakonba van az elegy beletöltve, úgyhogy én nem áztatom be a tálcát, csak lespriccelem, áttörlöm, kb háromszor. Ez a nappali közepén is megy. :)
Szerintem domestossal is így csinálnám (vízzel higítva lenne a flakonban), csak akkor lenne egy másik tiszta vizes flakon "öblítésre". Eddig mèg nem volt olyanra szükség, hogy be kelljen áztatni a kádba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!