Hogyan takarítotok hosszúszőrű macskátok után?
Ugyanígy van vele más is, nyugodj meg!
Mi is "bundás" ruhában járunk!:)
Egy valamit tehetsz (amit mi is teszünk) hogy színben, anyagban olyan ruhákat veszel, amik nem, vagy csak minimálisan macskaszőr kompatibilisek.
Szerencsére mindenki egészséges, mert gond lenne elmenni egy temetésre a fehér perzsamacsek miatt.
Javarészt kutyás-macskás barátaink vannak, nagyon ápolt, nett emberek, szép otthonnal és szőrösek itt-ott.
Hát ez van, de kit érdekel?
Nálunk már minden bútor bőr, vagy műbőr, 2 szőnyegünk van, az egyik a miénk a másik a vendégeké és az utóbbi csak sátorosünnepeken van feltéve. Ünnep el, szőnyeg fel!
(Bevallom, kutyánk is van:)
Én megváltam a szőnyegtől, laminált lett lerakva kárpit ülő garnitúra helyett műbőr. A szőnyeget állandóan porszívóztam meg keféltem. Mióta lecseréltem ezeket a cicaszőr is kevesebb,nem ragad bele semmibe, megül a sarkokban amit napi egyszer 15 perc alatt fel lehet porszívózni. Hazaérek ruhaváltás, és cica kefélés. Minimális nálam a cicaszőr.
Ruháimon sem jellemző, néha látok egyet kettőt magamon, de nem jellemző.
Szoktam átfésülni a cicát, de sajnos napi rendszerességgel én nem érek rá.
Hét közben este 6-7 óra körül érek haza, akkor örülök, ha a vacsorával végzek, ami a gyerekemnek és az apámnak a másnapi ebéd is.
Almos tálca pucolás, kutya sétáltatás, egy-egy mosás berakása, ha nagyon kell akkor egy gyors porszívózás, lecke kikérdezés,...stb., ha minden a papírforma szerint megy és nem jön közbe valami extra dolog.
Tényleg csak hétvégén tudom elkapni fésülgetni a macskát, de van, amikor az is elmarad, így marad a szöszhenger és a világos, mintás ruhák.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!