Miert akarja leragni az ujjam a macskam?
Figyelt kérdés
Nem olyan jatekosan harapdalja, hanem rendesen hatraviszi a hatso fogaihoz es erosen ragja mintha le akarna harapni es megenni. Kap rendes etelt minden nap! :D A masik macskam nem csinalja, csak a “kisebb”, kb masfel eves. Egyebkent baratsagos, dorombolos cica, de ha le tudna harapni szerintem siman elragcsalna es megenne.2019. dec. 29. 11:11
2/5 A kérdező kommentje:
Az erobol amit kifejt meg abbol itelve hogy a hatso fogaival probalja, szerintem LE akarja ragni. Lehet neki ez jatek, de fura :D
2019. dec. 29. 11:22
3/5 anonim válasza:
Szerintem rossz szokás. Kicsi kora óta csinálja?
4/5 A kérdező kommentje:
Igen, ragcsalt mindig, a hajamat is ragna, ha engednem. Ezert nem gondolom, hogy a fogaival lenne baj mert a hajragastol nem lesz jobb. Az idosebb macskam is ragcsalt picikoraban de o kinotte. (Mondjuk nem igy meg a hajamat nem.)
2019. dec. 29. 15:02
5/5 anonim válasza:
Csak úgy elkezdi harapdálni? A macskákban egy idő után irritáló érzést kelt a sok simogatás egyszerre, és a harapdálással azt jelzik, hogy elég volt nekik.
Másik tippem az, hogy nincs kielégítve a vadász ösztöne. Vegyél neki valamilyen játékot (pld: plüss egér) dobd el, és ő majd utánafut.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!