Vérvizsgálat alapján a macskám ételallergia teszten 22ből 21 ételre durván allergiás. Találkozott már valaki ilyennel?
Figyelt kérdés
Egyedül a tojásfehérje lett neki negatív. Hétfőn megyünk az állatorvoshoz, addig megöl az ideg. Mit adhatok neki? Ha valaki leirná hogyan kell, csatolnám a képet az eredményről.2019. dec. 28. 14:13
2/15 A kérdező kommentje:
A hal is 4 + - os lett neki.
Illetve a csirke, pulyka, marha, sertés, kacsa, bárány, ló, nyúl, vaddisznó, szarvas... :( :(
2019. dec. 28. 14:56
4/15 anonim válasza:
Konkrétan semmit ha ez igaz...
Nem lehet hogy hibás az eredmény?
Egy ismétlést mindenképp kérj.
5/15 A kérdező kommentje:
Bennem is felmerült, hogy itt valami nem stimmel... Kíváncsi vagyok mit mond az orvos.
2019. dec. 28. 15:08
6/15 anonim válasza:
Ezt vagy félre értetted, vagy hamis eredmény. Csodálkozom, hogy egyből nem ismételték meg.
Egy állatorvos.
(Lehet lepontozni és töröltetni!)
7/15 anonim válasza:
Most láttam a képet.
Azonnal ismételtem volna.
Egy állatorvos.
8/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ! Mindenképpen mondani fogom az orvosnak. Akkor vegülis ilyen nagy valoszinuseggel nem is lehetséges?
2019. dec. 28. 15:16
9/15 anonim válasza:
Ételallergia tesztnek nem sok értelme van, sajnos nagyon sok a fals eredmény. Eliminációs diétát kell tartani. Ez azt jelenti, hogy 6-8 hétig csak 1 fajta állat húsával lehet etetni, olyannal amit korábban nem evett. Aztán ha 6-8 hét után megszűnnek az allergiás tünetek (ami egyáltalán nem biztos, simán lehet környezeti allergiás is), akkor lehet új dolgokat behozni, mindíg egyszerre csak egyet.
10/15 anonim válasza:
Nekem pont emiatt nem javasolták az állatorvosok az allergia vértesztet! Azt mondták, hogy sok esetben olyan dolgokra is pozitívat mutat a teszt, amiktől alapvetően nincsenek/nem is lennének tüneteti. Ilyen esetekben a teszt csak összezavar. Milyen tünetei vannak a macskádnak, és mit eszik most?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!