Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Megéri egy, eddigi élete...

Megéri egy, eddigi élete során mindig is kint élő cicát bentre szoktatni?

Figyelt kérdés
A cicáink az udvaron laknak, mivel a szüleim nem engedik be őket a házba és eljutottam abba a korba, hogy nem sokára ideje lesz külön költöznöm. Szerettem volna 1 vagy talán 2 cicát elhozni tőlük, viszont ha elköltözök, nagy valószínűséggel albiba megyek, ami ugye egyrészt kicsi is, másrészt nem engedhetem ki őket a forgalmas utcára, amit nem is ismernek (nem mintha akarnám). Viszont félek, megviselné őket, hogy egész eddigi életükben odakint laktak és bejárhatták az egész környéket, erre egyik napról a másikra bekerülnének egy pici lakásba, ahonnan maximum hámmal mehetnének ki egy rövid sétára. Szerintetek melyik a jobb, itthagyni őket a megszokott, szabad környezetükben, a többi cica között, vagy magammal vinni őket a lakásba?
2019. dec. 21. 13:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
88%
Vidd magaddal a cicákat és ha egy hónap múlva is azt tapasztalod, hogy valamelyik nem boldog és ki akar menni, akkor azt visszaviszed!
2019. dec. 21. 15:02
 12/16 A kérdező kommentje:

10-eske, attól, hogy kintiek a cicák, még van velük foglalkozva, sőt, nekik is vannak "embereik", akiknek szeretnek pl. az ölükbe huppanni, de te, aki nem ismered egyikünket sem, biztos jobban tudod, mennyit látnak belőlünk ;)

A többi válaszolónak köszönöm, remélem, találok olyan helyet, ahová lehet állatokat vinni és a 11. által írt megoldás valamiért eszembe se jutott, de lehet, végül az lesz, azaz ha látom valamelyikükön, hogy nagyon kintre vágynak, azt hazahozom.

2019. dec. 21. 17:11
 13/16 anonim ***** válasza:
66%

A "10-eske" vagyok és nem értem miért vetted magadra és miért húztad fel magad rajta?

A válaszom annak szólt, aki azt írta, hogy a macska nem az emberhez, hanem a helyhez ragaszkodik, de ezt jelöltem is a válaszom elején!

Ha ti nem udvari fogyóeszközként tartjátok a macskákat, kapnak enni, van meleg helyük és foglalkoztok velük, akkor nem is értem a reagálásodat! Ami válasz engem nem érint, azon nem szoktam megsértődni! Tényleg nem értem a reakciódat!

Na mindegy, ettől én még nyugodtan alszom, te meg nyugodtan pufogj tovább a semmin!

2019. dec. 21. 17:22
 14/16 anonim ***** válasza:
67%

Én meg azt nem értem, hogy egy teljesen átlagos témáról miért nem lehet NORMÁLIS emberi hangnemben elbeszélgetni, elmondván mindenki a véleményét és kész. De nem, ehelyett egymásnak támadnak az emberek totál kis dolgok miatt.

Egyik embernek ez a véleménye, a másiknak az - miért kell rögtön TÁMADNI?? Nem lehet más véleménye valakinek? :-)

2019. dec. 21. 17:42
 15/16 anonim ***** válasza:
24%

utolsó

üdv a gyakorin

2019. dec. 22. 09:49
 16/16 A kérdező kommentje:

13. Sehol nem írtad, hogy nem ránk céloztál, amikor azt írtad, a kinti macskákkal nem foglalkoznak és csak pár percre látják a gazdáikat egy nap, de mindegy :D

És nem puffogok, igazából pont nem érdekel a véleményed :)

2019. dec. 22. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!