Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Szerintetek örökbe fogadjak...

Szerintetek örökbe fogadjak mégegy macskát?

Figyelt kérdés

Ivartalanítva el lehet hozni a menhelyről. Szeretnék egyet megmenteni, csak az anyagiaktól tartok kicsit. Van már egy cica és 5 kutya nálunk, bónusz 2 tengerimalac és egy teknős. Az új cica etetése még biztos nem okozna problémát, azért nem eszik olyan sokat egy macska. De kinti lenne, időnként kellenek az oltások, esetleges baleset, akármi lehet. Nem tudom, merjem- e vallalni?

Végülis akárhogy is alakul, csak jobb neki nálunk, mint egy menhelyen, nem?

Attól nem tartok, hogy a kutyákkal ne sikerülne összeszoktatni, ez nem akadály.

2010. júl. 19. 18:00
 1/4 anonim ***** válasza:

Jogos és felelősségteljes a kérdésed.

Amúgy nekem is menhelyről örökbefogadott macskám van.

Ha most úgy kapnád, hogy már be van oltva akkor ugyebár egy év múlva, kell újra.

Ami biztos költség a negyedévenkénti féreghajtás. Az olyan 500 Ft. És a bolha, kullancs elleni cseppek. Viszont baleset, hirtelen betegség bármikor jöhet.

Szóval akkor vállalj, ha van félretett pénzed (vésztartalékod) vagy ha bármi van, tudsz kitől kölcsönkérni.

2010. júl. 19. 18:11
 2/4 anonim ***** válasza:
Én is azt mondom, gondold át hogy anyagilag minden esetben tudnád-e vállalni. Én 4 hetes kiscicát kaptam, fél éves korára krónikus betegsége lett, ami miatt havi 10 ezer körül van az élelmezése (már 3 éves elmúlt). Ez persze nem jellemző, de előfordulhat.
2010. júl. 19. 18:45
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ne vidd haza. Foglalkozz azokkal, akik megvannak :)
2010. nov. 30. 21:48
 4/4 A kérdező kommentje:
A Sors úgy akarta, hogy legyen mégegy cicánk... a húgom mentett egyet a szomszédjuktól, mert az le akarta lőni. Ő meg sírva hívott fel, hogy nem tudok-e neki helyet... hát befogadtuk. Benti cica lett, hogy elkerüljük a baleseteket. Fárasztó vele az élet, de meg kellett mentenünk. Akkor még csak 5 hetes volt.
2010. dec. 2. 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!