Szőr a gyomorban, macska hányás, hogyan tovább?
Sziasztok, van egy 1 éves ivartalan benti kandúrkám, szőr problémái voltak a gyomrában, hétfő óta kapja a gimcat malt soft extra szőroldó pasztát, ám nem hogy javulni nem látszik a dolog, csak rosszabbodik. Péntekre már nagyon sokat hányt, és se enni, se inni nem akar azóta. Most délután volt zöld hányása is, azonnal adtam neki pasztát b6 vitaminnal elkeverve, kicsit bevizezve. Most jobb a közérzete és a kedve, úgy néz ki. Persze orvosnál voltunk, kapott hányáscsillapító és emésztést segítő injekciót tegnap, ezért sem értem miért hányhatott ezután is.
(hétfőn kell visszamenni a cicával dokihoz, addig ha baj van, fel tudom őt hívni, ahogy ma reggel is tettem)
Praktikák, ötletek hogy tudnám még a fecskendős negoldás előtt rávenni az evésre, ivásra?
Amikor a cicáink kb. 1 évesek voltak, ők is elkaptak ilyen vírust. Napokig folyamatosan zökdet hánytak, nagyon durva volt. Két naponta hordtuk őket injekcióra, ők is ilyen gyógyszreket kaptak, meg gyulladáscsökkentőt, meg nem tudom, mi volt a koktélban. Az egyik közben elkapta a macskanáthát, szerintem lehet a rendelőben. De helyrejöttek, viszont olvastam akkor valamit, higy ez egy halálos betegség és főként fiatal állatokat támad meg és rendkivül ragályos. Ezért állatorvos kell és űgy sem biztos, hogy megmaradnak.
De ők rendbejöttek, mondta, hogyha nagyon kiszáradnának, még ott az infúzió, cicának is lehet.
Rendbejön a tiéd is. Nedves kajával, hallal próbálkoznék, vagy ha más nem fecskendóvel egy kis vizet.
Jobbulást neki!
Nem okozott bélelzáródást?
A Calopetre még egy szavazat, valóban nagyon jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!