A macskák nem rágják meg az alutasakos kaját?
A macskám kb. 10 perce evett meg egy tasakos kajat, altalaban behabzsolja az egeszet 3 perc alatt, most meg nem ette akkora elánnal, ami mar onmagaban gyanus. Erre ra 5 percre h befejezte, kihányta az egészet, raadasul a hányásban latszodik h ugyanolyan mint a tasakban. Nem rágják mega macskak??! Egyaltalan mitol fugg, ha egy macska hány? Nem mondom h az enyem gyakran szokott, de nem is mondanam ritkanak. Az elmult 2 honapban pl ez volt a harmadik. Egyebkent meg semmi baja, vagy ilyenkor szimplan rendetlenkedik a pocija? Vagy tul sokat eszik?
Azon kivul h vigyem allatorvoshoz, van valami otlet?
A macska nem habszol, nem kutya nem eszik addig amíg lát!!!
Én rengeteg macsival dolgozom, itthon is van kisebb focicsapatnyi, sose habzslonak.
Rosszul etetted vagy rossz minőséggel!
2-3x adj neki enni korától/súlytól föggően 60-80-100grammot.
Az alutasakost/konzervet felejtsd el, ne ezzel etesd rendszeresen!
Megfelelő minőségű száraztáp (nem whiskas) és sok húsi, friss víz.
Ennyi.
"A macska nem habszol, nem kutya nem eszik addig amíg lát!!!
Én rengeteg macsival dolgozom, itthon is van kisebb focicsapatnyi, sose habzslonak."
Szóval, ha a te macskáid nem zabálnak, akkor az azt jelenti, hogy a jelenség nem is létezik. Ééééértem.
Mindjárt szólok a macskámnak, amelyik a 40 dekás(!) konzervet is képes lenne betolni ültő helyében (aztán megnézi, mit hagytak a többiek), hogy ő valójában kutya. Így tíz év után biztos meg fog lepődni.
Szerencsétlen kutya! 70kg-hoz még superpremiumtápból is kell 700g, vagy húsból akár 1kg is.
Bizony a sima házimacskáim nekem is reggel megesznek 100g szárazat, este 20dkg húst. Kicsattanak az egészségtől, nem kövérek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!