Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Fel tudnám jelenteni?

Fel tudnám jelenteni?

Figyelt kérdés

Kb1-1,5 hónappal ezelőtt elvitték mind két cicámat..már akkor sem voltak valami szimpatikusok de apámék erőltették..megkértem őket hogy küldjenek már képeket majd a cicukról a későbbiekben,majd eddig nemküldtek és tegnap rájuk írtam..

Kaptam egy választ hogy..meghaltak a kiscicák két hete..elvileg a bolhaírtótól epilepsziás rohamot kapott az egyik és elmondása szerint a másikat is levitte orvoshoz ,bár szerintem ez sem valószinű és azt mondta neki az orvos hogy már neki sincs sok hátra...

nagyon szerettük a kiscicákat és mikor itt volt mondta hogy nemrég vesztette el egy hasonló korű macskáját..itt már kezd egy kicsit gyanús lenni a dolog..9 tengeri malac van a kis társasházi lakásukban..már ez is szerintem olyan körülményekre utalhat ami nem egészséges...

Ti mit tennétek a helyemben??feljelenteném szivesen csak nem tudom mennyire jogos..

Már kapott egy kedves kis emailt is mindezekre ,de nem hinném hogy hatalmas lelkiismeret furdalása lenne mivel a levelében sem tanusitott semmi ilyesmit..

Ha gondoljátok szivesen belinkelem a levelet nevét elérhetőségét ha tudtok valami megoldást..

Lehet cska én vagyok most ennyire...nemtudom milyen..de kiakasztott..

legsziveseben fognám és addig verném agyba főbe és itatnám vele a bolhairtót amig ők is epilepsziásrohamot nem kapnak!!!!!!!!!!!!

2010. júl. 14. 11:57
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Hmm.Nem tucc mit tenni.Nem sokat.De a 9 tengerimalac.Hogy van tartva? Ez fontos dolog.Nagyon az.
2010. júl. 14. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!