Kezdőoldal » Állatok » Macskák » A férjem nyersen Ádám a...

A férjem nyersen Ádám a csirke húst és a belsőseget?

Figyelt kérdés

Nem árt a 4 hónapos cicának a nyers husi?

Úgy tudtam,hogy le kell fórrázni. Hiába mondom neki magasról tesz arra amit pofázok.

(Sziámi cica)

2019. aug. 30. 10:25
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
46%

#17 Nem azt mondtam, hogy paprikás krumplival kell etetni, de még az is jobb bizonyos tápoknál. De legjobb hússal és belsőséggel etetni.

#18 Az antibiotikumos húst ponthogy a tápokban találod. Köszönöm, de vannak tyúkjaim, libáim, pulykáim, tehát nyugodt szívvel adom a macskáknak a húst, belsőséget.

#19 Nagyobb állatorvosi rendelőknél sajnos így működik. Nem kell elhinni, de attól még igaz.

#20 A magas hústartalmú tápokról beszélek.

2019. aug. 30. 14:25
 22/27 anonim ***** válasza:
66%
Nem az a baj, hogy hússal és belsőséggel eteted, hanem ez nem elég, valamint az arányokra is oda kell figyelni.
2019. aug. 30. 14:31
 23/27 anonim ***** válasza:
42%
#22 Mindent megkapnak, amire szükségük van, de jobban nem fogok belemerülni a témába, mert tök felesleges. Ígyis engem néznek hülyének, holott ezek tények. Ezért nem szoktam hozzászólni az etetéses kérdésekhez. Felesleges, mert úgysem értik meg, inkább rájuk hagyom.
2019. aug. 30. 14:38
 24/27 anonim ***** válasza:
48%
#23-as, Te levágnál egy marhát a cicádnak?
2019. okt. 22. 19:01
 25/27 anonim ***** válasza:
#24 Nem értem ez hogy jön ide, de ha már hozzám teszel fel kérdést, tedd privátban, ne más kérdése alatt kezdjük ebbe bele. Persze csak akkor, ha ahhoz van elég benned és nem csak a névtelen, személytelen kommentre vagy képes. Köszi. 👍
2019. okt. 22. 19:39
 26/27 anonim ***** válasza:
100%

#25: Mert írtad, hogy saját állataid vannak, amikkel eteted a ciicákat.

Én ezt nem rosszindulatból kérdeztem.

De amúgy érdekelne a módszered.

A cica ragadozó

Husi kell neki.

lájk

2019. okt. 22. 21:02
 27/27 anonim ***** válasza:
Akkor bocsi, csak annyi kritizáló van itt... Szárnyasokat tartok csak, szőrös állatokat nem vágtam még, meg nem is nőnek való szerintem levágni egy marhát. :) Ettől eltekintve, ha a helyzet azt kívánná, megtenném.
2019. okt. 22. 22:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!