Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Miért ér a kutya élete többet,...

Miért ér a kutya élete többet, mint egy macskáé?

Figyelt kérdés
Nos én macska mániás vagyok, de egy kutya halála is el tud szomorítani ahhoz képest, hogy ma megölte a kiscicamat. Szegényke átment a kutya védte a területetet.... ezt megértem. Gondoltam megnézzem gyakorin mit gondolnak az emberek. Megjelentek a kutyamániások akik névtelenül merik felvállalni nem is annyira állatbarátok.. Milyen jól tette, megérdemelte a macska... Elég elszomorító a dolog szerintem. Nektek mi a véleményetek?

2019. aug. 29. 20:43
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Örülök,hogy ennyire állatbarát vagy 20as. 😊 utolsó: kutya meghal akkor a világ megáll ,de nem fűzök hozza olyan kommenteket mint a 20as .Én a madarakat is sajnalom amikor megfogja a cica. :) megértem mindenki érveit,de az érzéketlenség zavar, ezért tettem fel a kérdést koszi a választ a tied hasznos volt. 😊
2019. aug. 29. 22:22
 22/30 A kérdező kommentje:
23as nem. De koszi,hogy kinézted. 😊
2019. aug. 29. 22:24
 23/30 A kérdező kommentje:
Nekem igazából az a érzéketlenség zavar ami a többi állat kap. Kutya meghal és csak simán sajnálod és nem bőgsz miatta akkor te a kutyasok (tisztelet a kivételnek) szemében érzéketlen majom vagy. Pl nekem eszembe sem jutna egy olyan kérdésnél poenkodni ami egy kutya halarol szól vagy azt írni,hogy megérdemelte. Remelem mindenki érti,hogy mire gondolok. Köszönöm mindenki válaszát 😊
2019. aug. 29. 22:39
 24/30 anonim ***** válasza:
100%

Amíg te "érzéketlenül" kibaxod a macskád,hogy "na menjé' oszt' légy szabad,nem baj ha elütnek,megmérgeznek,más állat kicsinál" addig te milyen alapon várod el,hogy más ember máshogy viszonyuljon.

Ha lenne elég agyad,rájönnél,hogy ezen az oldalon sok az egymást etető troll,akik ezzel szórakoznak. És ne haragudj,a te eszmei értéked meg aztán még egy lepkefingot se halad meg.

2019. aug. 30. 07:53
 25/30 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon hasonló a két sztori, nem ismétlem, oda be lett másolva a jogszabály, olvasd el. A te felelősséged biztosítani, hogy a macskás a házadon, telkeden belül maradjon. A szomszéd kutyától normális ösztön, hogy védi a területét.
2019. aug. 30. 08:34
 26/30 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy érzéketlen és szar gazdiknak tartanak csak azért, mert kinti a macskáink vannak... megsúgom akik esetleg mégsem kérdezik és kérdés nélkül ítélkeznek a fejem felett, hogy Apukámmal próbáltuk megmenteni a cicát csak amire odaért beleharapott a kutyus. És a hosszú leírásban oda van írva, hogy megértem mert védte a területet . De a kérdés nem erre irányult. Köszönöm mindenki véleményét és likoltam is. Tudom én felelősségem a macska, de ok ösztönösen fel akarjak terkepezni a területüket... bár aki nem ismeri a macskákat az nem tudja. Sajnos így sikerült én hibám is, hogy nem vettem hamarabb észre... köszönöm :)
2019. aug. 30. 10:00
 27/30 A kérdező kommentje:
Kowalsky meg a vegat idézve: Bocsáss meg mindent magadnak Hisz egyszer úgy is elévül. Semmi rossz nem tart örökké végül megszépül. Rengeteg cuki emlékem maradt amiért hálás vagyok a kicsinek. ❤️ Meg persze minden kedves kommentelonek 😊
2019. aug. 30. 10:23
 28/30 A kérdező kommentje:
U.ina kedves kommentelokhoz a negativabb emberek is oda tartoznak és azok akik Építő jellegű kritikát írtak és ezennel lezárnám a tkerdest megértést köszönöm 🙂❤️❤️❤️
2019. aug. 30. 10:41
 29/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem ér többet, mindkettő állat. Nekem van 2 kutyám és 2 cicám, totál mások, nem lehet egy napon említeni a kettőt. Én egyébként inkább a cicák felé húzok. Bár azt hozzáteszem, nekem a cicák bent vannak, pont az olyan dolgok miatt amik miatt a te cicádat is elérte a vég. Ha a macseknek nincs biztonságos kifutója, vagy macskabiztos kerítés, akkor tulajdonképpen az élete folyamatosan veszélyben van.
2019. aug. 30. 20:57
 30/30 anonim ***** válasza:
100%

Tanulság: A macska is egykor volt vadállat,szeret kint lenni,de ez nem jelenti,hogy felügyelet nélkül ki kell engedni a lakásból és hagyni,hogy világgá menjen amikor csak akar.Ha kutya nem is elütheti egy autó,egy rossz indulatú ember megmérgezheti vagy bánthatja,másik macska súlyos sérülést okozhat neki.

Ha szeretsz egy állatot biztosítsd neki a biztonságos életkörülményeket mielőtt magadhoz vennéd.Ez ott kezdődik,hogy ha ki akarod engedni néha a lakásból akkor veszel neki macska kennelt vagy kifutót építtetsz ki.Tudom ez magyarországon nem divat,de külföldön például a Bengáli,Szavanna,Maine Coon macskáknak a kertben külön kialakított nagy futtatójuk van ahonnan ugyan nem mehetnek ki,de elég területük van a szabadban lenni.Érdemes utána nézni és ha semmiképp nem megoldható a csak lakásban tartás (bár ha macska gazdi akarsz lenni elég nagy baj,ha gondot okoz a macska a lakásban..) akkor mindenképpen a kifutós/macska kenneles megoldást át kell gondolni a cicus érdekében.

Akik rossz indulatú kommentet írnak sok esetben csak téged akarnak elriasztani attól,hogy megint macskát vegyél és elkövess egy olyan hibát,hogy kiengeded meghalni a saját állatod.

2019. aug. 31. 00:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!