Kikeltek nálunk a balhák, nagyon sok van. Hogyan lehetne kiírtani őket gyorsan?
Talán ezt nézd meg:
Mielőtt bárki megkövezi a kérdezőt, lwhet nem Magyar az anyanyelve.
A bolhára cseppet kell venni. Egy állatra 1 db cseppet kell elhasználni, és kutyára-macskára más féle kell!!
Minden állatot le kell kezelni, a fekhelyüket pedig bolhariasztó samponnal ki kell mosni.
Google search.
Kulcsszó: bolhairtás kutya macska lakás.
A balha a bolha tájnyelvi változata, ugyanúgy helyes. A bolha a köznyelvi, semleges stílusértékű, a balha kissé régies, népies stílusértékű alakváltozat. Szerintem tök jó, ha ilyen szavakat használ valaki, színesebb lesz tőle a beszéde. (Nyelvész vagyok.)
Kérdező, szerintem nézd meg ezt az oldalt: [link] itt vannak hasznos infók. Kezelni kell az állatokat bolhairtóval, és közben rendszeresen felmosni a lakást. A bolha a petéit ugyanis “elszórja” a padlón, amit a forró vizes felmosással könnyedén el lehet pusztítani, illetve a szerves port is feltöröljük vele, ami a peték egyik fontos tápanyagforrása. (Padlószőnyeg esetén marad a felporszívózás, illetve a porzsák megsemmisítése. )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!