Miért ér a kutya élete többet, mint egy macskáé?
Figyelt kérdés
Nos én macska mániás vagyok, de egy kutya halála is el tud szomorítani ahhoz képest, hogy ma megölte a kiscicamat. Szegényke átment a kutya védte a területetet.... ezt megértem. Gondoltam megnézzem gyakorin mit gondolnak az emberek. Megjelentek a kutyamániások akik névtelenül merik felvállalni nem is annyira állatbarátok.. Milyen jól tette, megérdemelte a macska... Elég elszomorító a dolog szerintem. Nektek mi a véleményetek?2019. aug. 29. 20:43
11/30 anonim válasza:
Ez nem attól függ, hogy valaki kutya- vagy macskamániás, én nem szeretem különösebben a macskákat, de nem kárörvendek a halálukon, sőt fogadtam már be bajba jutott macskát.
12/30 A kérdező kommentje:
Igen, Olyan mint egy kutya, nagyon hűséges...követ mindenkit... kiskorában meg kellet menteni,mert amikor kocsival megérkeztünk mindig eldobta magát. Hálistenek leszokott róla. Bár most is bolond. Nagyon bírom. Dorombolt a parkolós asztalon. Rajta maradt egy tányér addig dorombolt és forgolódott, hogy leesett a tányér és eltört... 😂😂😂
2019. aug. 29. 21:11
13/30 A kérdező kommentje:
A szomszéd kutyája megöli az összes macskánkat, mit lehet tenni?
Keress rá... fele kutyás. Szomorú,hogy így gondolkodnak. ☹️
2019. aug. 29. 21:15
14/30 anonim válasza:
Az egy dolog,hogy "macskamániás" vagy,de felelős állattartó semmiképp. Ha a macskáidat bent tartanád,van legalább szaros 5 ezerért csináltatnál macskabiztos kerítést/zárt kifutót csirkehálóból,akkor ez nem történne meg.
Ja bocs,én nem egy macskamániás vagyok,hanem egy normalis gazdi. Remélem érzed,hogy ez mennyire a TE hibád.
15/30 A kérdező kommentje:
Vártam már ezt is. Utólag lehet okoskodni, de 5 macskánk volt minden szar nélkül mégis jól voltak.... szívem amikor jöttek a kutyusok akkor a ház tulajdonos benti cicáját is széttépte, ezért építettek neki külön helyet, ne forduljon elő. De jöhetnek még az építő jellegű kritikák amik nem a kérdésre adnak választ! 😊 Köszike ment a like
2019. aug. 29. 21:43
16/30 A kérdező kommentje:
Ertem én, hogy Magyarországon már az emberek megkeseredettek és így próbálnak népszerűséget keresni....örülök akik komolyan vettek és nem okoskodni jöttek vagy bunkozni. Puszi a kedveseknek és a bunkóknak egyaránt. ❤️
2019. aug. 29. 22:06
17/30 anonim válasza:
Teljes mértékben osztom a 14-es véleményét. Sajnálom a cicád, de vagy benti macska, vagy macskabiztos kerítés. Felelős gazdi nem hagyja kóborolni a macskáját. Megmérgezhetik, elütheti az autó, vagy akár megölheti egy kutya. Én szigorítanám a macskatartást is, pedig imádom őket.
18/30 A kérdező kommentje:
Nem mondtam,hogy nincs igaza. De nem a kérdésre válaszol ☺️. Én csak leírtam a történetet,hogy mi következtetett erre a kérdéshez. Macska meg kintre való nálunk legalábbis. Köszönöm a válaszod :)
2019. aug. 29. 22:14
19/30 anonim válasza:
A macska több védett állatot megöl, mint a kutya. Eszmei értéke mindkettőnek 0. A reális értéke annyi, amennyit fizettél, amikor megvetted. Nem mindegy, hogy egy macska, vagy egy madár hal meg, amit a macska kap el?
20/30 anonim válasza:
Gondolom, ez a te kérdésed:
https://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__allatvedelem__100614..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!