Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mi értelme van macskát tartani...

Mi értelme van macskát tartani? Szerintem felesleges.

Figyelt kérdés

2019. aug. 15. 09:02
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
85%

Aki finnyás a szőrre, ne tartson állatot.

Aki nem finnyás, az meg azért tart, mert pl. szereti? Valaki a kutyákat szereti, és tartja. Valaki a gyerekeket szereti, úgyhogy szül egyet. Valaki kígyókat, pókokat tart, stb.

Ízlés, hobbi dolga.

Neked is biztos vannak olyan szokásaid, amit mások értelmetlennek, feleslegesnek tartanak. :)

2019. aug. 16. 02:39
 22/26 anonim ***** válasza:
72%

#21 nem úgy működnek mint a kutyák :D

Nem kötekedésből, de én őszintén nem hiszem hogy ez beválna. Max valami extrém haspók macskánál.

Szerintem csak annyit érne el vele, hogy porszívózás után hamarabb előkerülne a macska, mint egyébként szokott, a kaja reményében.

De a gép működésének zaja alatt továbbra is rettegve bújkálna valahol.

2019. aug. 16. 02:41
 23/26 anonim ***** válasza:
93%

23-as

Tudom, a macskák mások, de az én macskámnál működött.

2019. aug. 16. 07:54
 24/26 anonim ***** válasza:
100%

Ma éppen történt velünk egy olyan dolog ami rácáfol a "felesleges" szóra.

Kicsit mélyponton voltam reggel, ültem az ágy szélén, majdnem bőgtem, az arcomat a kezembe temettem, erre a cica ideszaladt és gyakorlatilag rám erőszakolta magát, hogy simogassam. Ilyenkor képes a hátam mögött a vállamra ugrani, és addig mocorogni ameddig sikerül az ölembe jutnia, majd hangosan dorombolva elterül rajtam. Nem sok idő kellett, és már nem a nyomorom miatt lábadt könnybe a szemem :)

12-es voltam.

2019. aug. 16. 10:56
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

Az enyém megfog minden bogarat, ami bejön a lakásba.

Azóta nyugodtabban alszom, hogy nem zizeg a fülembe a büdösbogár és nem csipkednek össze a szúnyogok:)

2019. aug. 16. 15:09
 26/26 anonim ***** válasza:
81%
Köszönjük a kérdésnek álcázott véleményedet kérdező. Mi okból köpted ki magadból?
2019. aug. 18. 11:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!