Aki finnyás a szőrre, ne tartson állatot.
Aki nem finnyás, az meg azért tart, mert pl. szereti? Valaki a kutyákat szereti, és tartja. Valaki a gyerekeket szereti, úgyhogy szül egyet. Valaki kígyókat, pókokat tart, stb.
Ízlés, hobbi dolga.
Neked is biztos vannak olyan szokásaid, amit mások értelmetlennek, feleslegesnek tartanak. :)
#21 nem úgy működnek mint a kutyák :D
Nem kötekedésből, de én őszintén nem hiszem hogy ez beválna. Max valami extrém haspók macskánál.
Szerintem csak annyit érne el vele, hogy porszívózás után hamarabb előkerülne a macska, mint egyébként szokott, a kaja reményében.
De a gép működésének zaja alatt továbbra is rettegve bújkálna valahol.
23-as
Tudom, a macskák mások, de az én macskámnál működött.
Ma éppen történt velünk egy olyan dolog ami rácáfol a "felesleges" szóra.
Kicsit mélyponton voltam reggel, ültem az ágy szélén, majdnem bőgtem, az arcomat a kezembe temettem, erre a cica ideszaladt és gyakorlatilag rám erőszakolta magát, hogy simogassam. Ilyenkor képes a hátam mögött a vállamra ugrani, és addig mocorogni ameddig sikerül az ölembe jutnia, majd hangosan dorombolva elterül rajtam. Nem sok idő kellett, és már nem a nyomorom miatt lábadt könnybe a szemem :)
12-es voltam.
Az enyém megfog minden bogarat, ami bejön a lakásba.
Azóta nyugodtabban alszom, hogy nem zizeg a fülembe a büdösbogár és nem csipkednek össze a szúnyogok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!