Alig 4 hónapos kandúr macska jelöl?
Kb egy-két hete érzem az almon, hogy megváltozott a vizelete és most találtam egy tócsát és látszik a szekrény oldalán, hogy "foltos", vagyis, mintha oda jelölt volna. Eddig mindig alomba járt 5 hetes kora óta, soha nem pisilt/kakilt máshova, az alomdoboz feléig van töltve mindig, bőven el tudja kaparni, minden reggel ki van cserélve a piszkos rész, csomók.
Lehetséges, hogy ivarérett lett ennyi idősen? És akkor mikor vihetem ivartalanításra? 19-én kéne vinnem 3.oltásra(leukózis, ekkor tölti 4.hónapot), két kombit megkapta, lakásban van tartva.
(illetve ha már ivarérett, akkor fog még nőni? Most 2kiló.
Ha a kandúr jelölni fog,azt te egyértelműen fogod tudni.
Annyira büdös.
Nálunk 6honap után ivartalanitatnak.
Még korai lenne a te macskadnal egyébként is.
Hidd el, érzem, de eddig csak az almon éreztem, most találtam az almon kívül először.
Most jön a hétvégén mellé egy kislány cica, aki vele egyidős. Ezért kérdem, hogy ha már jelöl, akkor ivarérett-e, mert akkor lehet gond lesz még két hónapig.
4 hónaposan már elviheted ivartalanításra ha ivarérett ha nem.
Ha valóban jelől akkor én elvinném még a nőstény érkezése előtt.
Idei nőstény kiscica még nem fog fialni, az tuti.
Januárig meg ivartalanítsd mindkettőt! Enyém 4 hónapos kandúr, még nem ivarzik, párzik, de a pisije neki is büdös. Nagyon akarnám vinni ivartalanítani, de olyan kisnövésű...
Csak akkor ha a nőstény is ivarérett.
De addig is zaklathatja.
Vidd el ivartalanításra, ha rászokik a jelőlésre nehéz lesz leszoktatni.
Akkor vidd másikhoz és mond meg hogy jelölget!
1 kg súly felett már bármikor elvégezhető az ivartalanítás.
Rendben, köszi.
Fog még nőni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!