Fiú/lány cicát fogadjak örökbe meglévő lány macska mellé?
Körülbelül 1 éve örökbe fogadtam egy lány cicát, most 2 éves. Azonban szeretnék mellé még egy cicát szerezni, körülbelül 3-4 hónaposat. Fontos, hogy milyen nemű cicát szerzek be mellé? Vagy lány cicák jobban kijönnek fiú cicákkal? Bent lesznek tartva, ha ez számít valamit.
Köszönöm a válaszokat!
Ha ivartalanítva van/lesz, akkor gyakorlatilag tök mindegy.
És ez nem csak a szaporulat miatt érdekes, hanem azért, mert akkor azonos neműek is jól megférnek egymással.
Az ivartalanítást már megbeszéltük, az a legfontosabb.
Viszont a cicáknál is van akik szimpatikusabbak egymásnak, van amelyik meg nem.
Amikor megvettük a házat, öt cicát hagytak itt a tudtunk nélkül. 4 lány volt, 1 fiú.
Mind ivartalanítva lett és érdekes, hogy volt egy kis fekete nőstény, amelyiket fiú-lány cicám egyformán szeretett.
Mindig hozzábújtak, nyalogatták, az is őket, soha nem fújtak rá, látszott, hogy kifejezetten szeretik valamiért.
A többiekkel közömbösek voltak, verekedés soha nem volt.
Nekem van egy kandúr és egy nőstény cicám.
Sajnos az van, hogy mikor stresszes a kandúr ráugrik a nőstényre és harapdálja a torkánál a ki pedig ordít, ráfúj és folytatja az egészet így még jobban eldurvúl a helyzet. Nem is tudom mi lenne ha nem választanám szét őket. Tudják nagyon ügyesen provokálni a helyzetet. Aztán nagy ritkán annyira jól elvannak (tényleg csak néha), hogy nyalogatják egymást. Ilyenkor igazán csodálom őket!:D
Szerintem az, hogy mennyire jönnek ki jól az tényleg nem a nemüktől függ hanem cica függő. Ha ivartalanítva vannak akkor szerintem teljesen lényegtelen, hogy fiú vagy lány cicát fogadsz örökbe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!