Hogyan győzzem meg a páromat?
Márpedig ebben igaza van. Sajnos a macskák többsége ilyen. Ne legyen cicád ha a párod nem akarja. Nekem a mentett kutyámon megy a vita. Párom nem örült neki már az elején se hogy hazahoztam, de muszáj voltam elhozni abból a környezetből ahol volt. Ha vihar van akkor is kint akarja tartani a kutyát. Szerencsétlen jószág meg retteg. Rendes helye sincs, mert a garázsban fekszik meg egy kutyamatraca van. Szigetelt kutyaháza nincs. Tehát vihar esetén bent van a helye.
Macskáim benti cicák voltak, de a párom szintén nem tudta őket elviselni így kinti macska lett belőlük. :( Már válófélben vagyunk, úgyhogy amint megy innen a párom én bent fogom tartani az állatokat.
Hagy dobjak ide egy demagógot. Egy gyerekkel sokkal több baj van.
Jah, a macska tanítható, hogy ne ugorjon fel mindenhova, ne kaparjon szét mindent, és ne menjen a konyhapultra.
A férjem világ életében utálta a macskákat. Aztán az egyik sétám alkalmával találtam a kukában egy tenyérnyi kiscicát. Egyértelmű volt, hogy nem hagyom ott.
Azóta együtt alszanak és nem akarta, hogy örökbe adjam. :D
Egyébként ha mindketten hajlandóak vagytok a kompromisszumra, akkor keressetek fel egy macskamentő szervezetet és keressetek kifejezetten olyan cicát, aki már felnőtt és nem rombol.
Ha egyáltalán nem szeretne cicát és teljesen elutasító, akkor szerintem felesleges, mert folyamatos feszültségforrás lenne kettőtök között. Annak meg semmi értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!