Van 2 idős lovunk "bértartásban", de a tulajdonos már 1 éve nem fizet! Nehéz anyagileg eltartani már nagyon, de nem tudunk mit tenni. Szerbiában van ez a helyzet, itt mások a törévnyek. Valakinek valami ötlete? Olvasd ⬇⬇⬇⬇
"Ez Szerbia"
Igen, ezért mi itt okoskodhatunk, de igazából nem ismerjük az ottani viszonyokat. Nekem ez az egész történet teljesen szürreális...
Mi bizonyítja, hogy a hölgy tulajdona a két ló?
Írtad, hogy a szerb törvények értelmében a 4 hónap nem fizetés nem egyenlő azzal, hogy rátok szállnak az állatok tulajdonjogai. Rendben, 4 hónap után nem, de akkor mikor szállnak át?
Az teljesen nevetséges hozzászólás egyesek részéről, hogy "kösd ki a lovakat a hölgy házához". Ez az állatok magára hagyása, tehát állatkínzás. Mellesleg, ha jól értem, a hölgy rendszeresen külföldön tartózkodik.
Én azt tenném, hogy vagy befogadnám a lovakat, vagy megpróbálnám olyan helyre eladományozni, ahol nem jelent gondot a tartásuk, és még örülnek is nekik. Ahol megfelelő életkörülményeket tudnak biztosítani nekik, és nem használják ki őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!