Hol vállalhatom lovak lelovaglását, lovaglását, amíg a tulajdonos nem ér rá pl? És mindezt hol tudom hirdetni? (facebookon kívül)
Van már tapasztalatom igen sokféle lóval.4 éves csikóval is mentem már több órát,ugyanakkor 24 évessel is,és 10 évesekkel is,mindhárom életkorú lóval terepen és pályán is.Találkoztam erős,izmosabb,testesebb,keményebb szájú lóval is,ugyanakkor olyannal is,amire pálcára is nehzebben alvósabban reagál,olyannal is aminek nagyon érzékeny az oldala,vagy puha a szája,stb.Mindhárom jármód biztosan megy terepen és pályán is egyaránt.Kedvelem a fedeles lovardákat,de szívesen megyek nyitott pályákon is.Mentem már magyar és western nyeregben is,és szőrén is,de leginkább angol stílusban lovagolok.
Lovardai alakzatok is mennek,és legalább egy méterig az ugrás is.Lovak legondozásában is van tapasztalatom,és néhányszor futószáraztam is már lovakat.Fel-le szerelés is megy,de ritkábban lovagolok martingálokkal például.
Hol találnék magamnak olyan helyet,ahol vállalhatom lovak lelovaglását,mozgatását,és esetleg néhai felügyeletét,ha a tuljadonos nem ér rá,nincs itthon,más dolga van,el kell intéznie valamit,stb?Borsod megyében vagyok egyébként.
És hol tudok ilyeneket hirdetni?És hol lenne több esély arra,hogy valaki élne is velem?Előre is köszi,negatív kommentekkel kíméljetek ha lehet.
Köszönöm.A lovasok.uh-n már próbálkoztam de valami miatt nem engedi feltenni a hirdetést,de próbálkozni fogok,ha nem megy,csinálok egy új emailcímet és arra egy újabb regisztrációt.
Illetve hát igen,kár hogy nem vagyunk közelebb egymáshoz.Akár hétköznap délutánonként is vállalnám,hétvégéken meg egész nap,attól függően hogy van e valami olyan programom,amit nem tehetek át későbbre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!