Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Mekkora nyereg kell nekem, ha...

Mekkora nyereg kell nekem, ha 178cm magas,70-kilós lány vagyok?

Figyelt kérdés
Olyan western nyerget szeretnék venni, ami nekem is, és a 145cm magas lovamnak is kényelmes.

2018. okt. 13. 11:26
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

2. vagyok, igazán nincs mit!:))))

Szerintem tuti jó a 17-es, egy férfi ismerősöm is abban lovagol.

Egyébként ha jól érzitek magatokkal a lovaddal, akkor hajrá! Nekem is 15 éves koromig egy sportpónim volt, 140cm. Már eladtuk, de itt van a lovardában, néha ülök rajta. Teljesen kényelmes még mindig és neki se vagyok megterhelő. :)

2018. okt. 15. 01:15
 12/12 anonim ***** válasza:
Az amúgy feltűnt, hogy eddig MINDENKI ugyanazt írta, amit te, "élettelen okoskodni vágyó"? Illetve az, hogy a kérdésedet már megválaszolták? (Akkor minek kéne még egyszer megválaszolni? :D) Ki "kötött bele" bármibe is? Legközelebb kérlek, gondolkodj, mielőtt írsz, mert hülyét fogsz csinálni magadból. :)
2018. okt. 15. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!