Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Magyarországon mik a legolcsób...

Magyarországon mik a legolcsóbb lófajták?

Figyelt kérdés
Ha mondjuk egy 3 éves, teljesen nyers csikót nézünk.
2018. aug. 30. 10:47
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Kérlek titeket, csak olyan válaszoljon, aki konyít is legalább egy nagyon-nagyon picit a témához. Te pedig nézz utána, vagy, ha ehhez is lusta vagy, akkor még egyszerűbb: gondolkodj! Hogy kerülne már egy hucul ugyanannyiba, mint egy arab? :D Itt nem én vagyok értetlen, hanem te...
2018. szept. 15. 16:51
 12/17 anonim ***** válasza:
45%

Eladó hucul 400.000-ért és 30.000-ért.

[link]

eladó arab 150.000-ért és milláért.

[link]

Az árkülönbség azért van, mert ergyes fajták jobb genetikával rendelkeznek. Ezt te kizártad a kérdésben, azt írtad mind ugyanolyanok "átlagosak", csak a fajtájuk más.

Rövid verzió : Szart nem értesz, de azért próbálod beállítani magad mintha értenél hozzá.

2018. szept. 15. 17:10
 13/17 A kérdező kommentje:
Most nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek, hogy csak trollkodsz, vagy tényleg ennyire...
2018. szept. 16. 16:22
 14/17 A kérdező kommentje:
De ez az! Te magad jöttél rá! :D Arab 150-nél kezdõdött, a Huculok meg 30-nál. :D
2018. szept. 16. 16:25
 15/17 anonim ***** válasza:
45%

Nagy itt a sötétség... Kedves kérdező, megpróbálom elmagyarázni óvodás szinten, mert annyi eszed sincs hogy olvass a linkek között. 150.000 ft egy arabért és 400.000 egy huculért ? Ha a fajta lenne a mérvadó, akkor nem egy "gyengébb" teljesítményű és presztízsű fajta nem kerülne 3x annyiba mint egy nagy hírű és presztízsű.

Akkor felmerül a kérdés, hogy mi okozza hogy egyes lovak drágábbak, egyesek olcsóbbak ?

Genetika, testfelépítés, származás és képzettség.

Mivel leírtad hogy ezek a tulajdonságok mind ugyanolyanok, ezért az áruk is nagyjából egy szinten lenne.

Ezt magyarázták már előttem, és én is próbálom, de ahhoz képest hogy idióta kérdéseket teszel fel, nem vagy képes felfogni a válaszokat és inkább leállsz veszekedni úgy hogy kb minden szavadból az sugárzik hogy tv-ben láttál még csak lovat. Feltettél egy kérdést, megválaszolták. Kussolj és próbáld meg felfogni a választ ahelyett hogy veszekedni próbálsz.

2018. szept. 17. 13:08
 16/17 A kérdező kommentje:
Nagy itt a sötétség... Kedves utolsó, megpróbálom elmagyarázni óvodás szinten, mert annyi eszed sincs hogy legalább megpróbálj gondolkodni. Ja, és még a saját magad általad beszúrt linkeket sem sikerült megnézned. A fedezés ugyanis nem egy ló ára, a "párban" az két lovat jelent együtt, a nem tisztavérű pedig nyilván nem tartozik a fajtába. Az arabok 150.000-nél kezdődnek és 3.400.000-nél végződnek. Az átlagáruk majdnem 900.000 forint. A huculok szintén 150.000-nél kezdődnek, és 480.000-nél végződnek, ami sokkal kevesebb, mint az arabok átlagára! :D Gondolom, most már átjött valami, de azért az ő átlagukat is kiszámoltam, ami 370.000-re jött ki. Az arabok átlagára 800.000, a huculoké pedig 370.000. Tehát, milyen következtetést lehet ebből levonni? Igeen! Azt, hogy az utóbbi fajta a kettő közül az olcsóbb Ezt magyaráztam már az előtted lévőnek, és most is próbálom, de ahhoz képest nem vagy képes felfogni a kommenteimet (egyébként meg mernék esküdni rá, hogy direkt) és inkább leállsz veszekedni úgy, hogy kb. minden szavadból az sugárzik, hogy tv-ben láttál még csak lovat. Feltettem egy kérdést augusztusban, és a mai napig egy ember sem válaszolt rá, mert a fele hiú és direkt nem azt mondja, amit hallani akarok, pedig nagyon is érti a kérdést, a másik felének meg csak túl hosszú volt a nyári szünet. Kussolj és próbáld meg felfogni a kérdést ahelyett, hogy veszekedni próbálsz. :)
2018. szept. 17. 17:11
 17/17 A kérdező kommentje:
vagyis az arabok átlagára 900.000*
2018. szept. 17. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!