Szerintetek melyik a legolcsóbb élelmiszerlánc Magyarországon?
Talán a Penny. De furcsamód a Penny-Aldi-Lidl hármas árai sok termék esetében forintra pontosan megegyeznek.
A Tesco az no comment kategória lett az utóbbi években.
1-es, a Tesco nemcsak az utóbbi időben. Volt egy köztes idő, amikor tényleg jóminőségűek voltak a termékeik, jártunk is oda sokszor, de kb. 20 évvel ezelőtt borzalmas volt, mint ahogy most újra.
Vettem anno olyan Tesco-s rizst pl., amit szinte lehetetlen volt normálisan elkészíteni. Csak példa a sok közül, liszt, stb. Kezd megint elfajulni. A húspultban vettem mostanában olyan húst, ami kívülről nagyon szépnek látszott, amint feltettem főni pörköltnek, áradt belőle az ecetszag. Eléggé vérlázító.
De hogy válaszoljak is, minden élelmiszerláncnak vannak sajátmárkás termékei, amik kifejezetten finomak és olcsók. Nem tudnék különbséget tenni. Egyik helyen ez jobb, a másikban az... Egyik helyen ehetetlen, a másikban szintúgy. :) Nem tudnék egyértelműen dönteni.
De ezeket nem hinném, hogy csak én tapasztalom. Jól "megaszontam" a mondandómat, de talán érthető. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!