Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Eladják a lovam. 😭 Szerintetek?

Eladják a lovam. 😭 Szerintetek?

Figyelt kérdés
Van egy pónim akit nagyon nagyon szeretek, 2-3 éve már megvan, nem otthon tartsuk , hanem a nagyszüleimnél... Viszont.. most hogy öregszenek el akarják már adni.. de.. annyira szeretem őt.. nem tudom hogy elképzelni nélküle azokat a perceket amikor kint vagyok a nagyszüleimnél... Nem lesz kihez kimennyek... Kit idomitsak... Kivel eggyut bohóckodjak.. ezt sem bírom konnyke nelkul leírni.. szerintetek , mi lenne a legjobb megoldás? Eladják? Bertartas? Otthon tartás? Bár az lehetetlen... Nem tudom hogy vészeljem át azt az időszakot amikor már nem lesz itt velem... Kerekek segítsetek..

2018. aug. 24. 00:23
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
A fáj helyett *ad neki
2018. aug. 24. 10:36
 12/21 A kérdező kommentje:
De, a legnagyobb probléma a karámja lenne. Vagyis fel kell újítani neki. Amibem én is és az apum is segítenénk, mert nem lenne egyszerű. Vagy új helyet keresni neki, a meglévő helyett, mármint ott náluk csak nem ott ahol miatt van a karámja. És az úgy lehet olcsóbb is lenne... Nem tudom...
2018. aug. 24. 10:41
 13/21 A kérdező kommentje:
Miatt helyett van a karámja
2018. aug. 24. 10:42
 14/21 anonim ***** válasza:
76%
felestartás esetleg? és akkor a felestartás felét meg a szüleiddel 3an összedobnátok
2018. aug. 24. 11:40
 15/21 anonim ***** válasza:
83%

Nem várhadod el egy idős embertől hogy elvégezze helyetted a dolgaid még ha a nagyszüleid sem.

Egy póni simán lehet rideg/félrideg tartásban ez egy lovardánal kb 30ezer ft/hó abrakkal stb..

Merre vagy helyileg talán tudok helykeresésben segíteni.

Ha oda adod valakinek írjatok valami megállapodást mert nem fogják mindig el tűrni azt hogy ott legyél így meg ugymond "muszály".

Felestartást is fel ajánlhatsz.

Igazság szetrint ez a szüleiden múlik hogy mennyire támogatnak/segítenek benne hogy nálad maradjon a póni.

2018. aug. 24. 12:57
 16/21 A kérdező kommentje:
Értem hát én nem magyarországi vagyok, hanem szlovákiai... Mondtam a szüleimnek a bertartást , de ki fizetné ki? Nekem annyit még nincs, a szüleim nagyszüleim meg nem fizetnék...
2018. aug. 24. 13:12
 17/21 A kérdező kommentje:
Tényleg esetlen ha az edzőmet megkérem, hogy lovagoltathatna rajta kisebbeket, mert egyepkent iskola ló volt. Nagyon szereti a kicsiket. Vagy lehet kevesebbet kérne a bertartásért, mert ismerősünk. De mondom hogy nem nagyon akarja... Nincs szüksége megy egy ponira
2018. aug. 24. 13:17
 18/21 anonim ***** válasza:
26%

"Egyébként emberek mivan veletek, miért kell ilyesmit írni egy látszólag kislánynak, "nem kellett volna megvenni, ha 2-3év után lepaszolod" mi ez?"

Mi van veled? Szerinted az normális, hogy megvesznek egy állatot, akit néhány év után lepasszolnak? Nem, nem kellett volna megvenniük, ez tény.

2018. aug. 25. 16:33
 19/21 anonim ***** válasza:
27%
Biztos, hogy sehogy sem tudsz összedobni havi 40.000 forintot? Ha nem, akkor el kell adni, ennyi.
2018. aug. 25. 16:36
 20/21 Sssaszem ***** válasza:
Ne add el a lovadat senki másnak mert más, meg lehet, hogy nem tud olyan jól lovagolni. Igenis te tudsz lovagolni. Itt az a baj, hogy ha eladod olyasvalakinek, aki nem tud semmit a lótartásról és a lovaglásról, az úgy el tudja rontani, hogy hívhattok egy szakértőt, hogy javítsa ki a lovad rossz szokásait. Én sem adom el a lovamat senki másnak. Sokkal jobban lovagolok, mint más. Más már rég elrontotta volna a lovamat. Inkább az enyém marad. A volt gazdája, nem nevezem meg, ő tudja, hogy jó helyen van a Goldi lovam (haflingi kisló). ÚGYHOGY SENKINEK SE ADD EL SZÉPEN KÉRLEK!!!! Legyél erőszakos, hogy nem adjuk el a lovamat, mert más közel nem tud olyan jól lovagolni, mint te. Tudom, hogy én sem vagyok tökéletes vannak hibáim, ott is, de törekszem azokat jól csinálni a lovaglás közben, mármint érted, hogy mire szeretnék kilyukadni. És tudod miért nincs elrontva a lovam? Mert mindig törekszem arra, hogy jól csináljam a lovaglást. Nem úgy, mint mások akik felülnek a lóra és jobbra, balra tépik a ló száját, meg rugdalják az oldalát, hogy menjen már, ezért SENKINEK ne add el!!!!!!!!!!
2020. febr. 18. 13:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!