Eladják a lovam. 😭 Szerintetek?
Igazából erre gondolni kellett volna. Vagyis, hogyha a te pónid, akkor arra is gondolnia kellett volna a szüleidnek, hogy ha esetleg a nagyszüleid már nem tudják tovább tartani, akkor legyen valahol helye, és ne legyen lepasszolva. Értelme sem volt megvenni, ha 2-3 év után lepasszolják.
Bértartás, otthon tartás sehogy sem megoldható?
Nyilván minden jobb opció, mint az eladás, és valahogy csak meg lehetne oldani.
5-os de gonosz vagy! :(
Hat en egyaltalan nem ertek hozza, de annyit tudok, h iszonyat koltseges lovat tartani..
En is vmi nagyobb lovardat javasolnek, vagy kerd meg a szuleid oda keruljon, ahol latogathatod!
Milyen gyakran jártál nagyszülőkhöz?
Ki fizette eddig a dokit, abrakot, sulit, stb.?
Mert ha nincsenek messze a nagyszülők, akkor maradhatna eddigiekben, de te is beszállsz a költségekbe és naponta kijársz ganézni, etetni, itatni.
Elhiszem, hogy a nagyszülőknek elege van abból, hogy a te szórakozásodat finanszírozzák energiával.
Én azt javaslom, hogy egy közeli farm tulajdonosának adjátok oda, ő tudja hol tartani és megbeszéled a tulajjal, hogy te elmehetsz - e minden nap megetetni, ápolgati, meg mosni,játszani vele. És ha megengedi nem kell aggódni mert minden nap vele leszel, és még ha az ideiglenes "gazdija" megengedi akkor megkérdezheted, hogy lovagolhatsz - e rajta (mármint én nem értek a lovakhoz, de ha könnyű vagy szerintem meglovagolhatsz egy pónit.
Szerintem ez amit írtam a legjobb megoldás mert így nem adtad oda teljesen, lehet hogy a "papirokon" egy másik ember lova, de a paci szemében te vagy az egyetlen gazdája.
Egyébként emberek mivan veletek, miért kell ilyesmit írni egy látszólag kislánynak, "nem kellett volna megvenni, ha 2-3év után lepaszolod" mi ez?
Kedves kérdező, remélem segítettem és a kis pónidat engedd, hogy odaadják egy olyan farmnak (már ha van kisebb falukban) ahova akár gyalog akár biciklivel ki tudsz menni, és segíthetsz a saját pónidon, mert lehet nagyobb karámot is kap. Sok szerencsét ❤️🤞🍀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!