Mitől köpött vért a lovam?
Van egy 1 éves csődör csikóm, pàr hónapja van nàllam, szinte minden nap amikor tudom akkor dolgozok vele futószaron.
Pàr napig nem volt minden nap jàrtatva mert nyaralni voltam de apukàm lovaskocsi utan kötötte és vitte.
Ma elvittem futószárazni, ment pàr kört ügetésbe, de valamitől megijedt és megcsúszott majd egy jó nagyot ráesett a bal oldalára, azonnal fel is àllt, de egy nagy maréknyi vér kifolyt a száján.
Nem köhögte, nem hànyta csak kinyitotta a száját és kifolyt. Nem volt alvadt a vér. Zabla volt a szájaban de az nem sérthette meg mert ahogy megindult elcsuszott még mielőtt rànott volna a zablàval.
Nem volt bàgyadt se előtte se utàna sőt ahogy vezettem haza még egy motor hangjàra játszotta is az agyát.
Eszik iszik normalisan, az àllatorvosunk aki lovakkal foglalkozik pàr napig nincs itthon úgyhogy neki nemtudok szólni, ezért kérdem hogy mit gondoltok mi lehetett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!