Mivel érdemes kezdeni?
Igen, a legtöbben, akiket kérdeztem, szintén azt mondták, hogy a 7 játékkal érdemes kezdeni.
Köszönöm!
Szerintem a ló természetének alapos megismerésével. Nem arról a szintről beszélek hogy ha hátralapítja a fülét akkor dühös, hanem arról hogy hogyan épül fel egy ménesben a hierarchia, hogyan fejezik ki a dominanciát/fenyegetést/szubmissziót, hogyan lehet a lovakat a leghatékonyabban tanítani (pressure and release módszer, ez hogyan működik a természetben), motiválni stb.
Ha szeretnéd és tudsz angolul, nagyon szívesen küldök olyan videókat/oldalt ami nekem sokat segített.
Akkor meg alapdolgok földről. Nyomásra engedés minden formában (eleje, hátulja körül, hátralépés, oldallépés), csatlakozás ha van rá lehetőséged helyileg, követés. Sokat töltök velük időt "csak úgy", semmi különöset nem csinálva, élvezzük egymás társaságát - ne csak a munkát/ápolást társítsák hozzám.
A parelli 7 játékot pusztán azért nem tudom ajánlani mert nincs velük tapasztalatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!