Dechatlonban milyen lovaglófelszerelést érdemes venni? És melyik az amit inkább máshol vegyek?
Kobak, csízma/cipő+chaps, nadrág...
Ilyesmikre gondolok.
Ha komolyan(heti 3-szor 4-szer jársz)akkor szeribtem érdemes drágább kobakot venni.Az egyik ismerősöm leesett és agyrázkódása lett.(Decathlonos kobak volt rajta)Ha egy márkásabb kobak(Cascos,Imagines,KLP-s kobakokra gondolok)akkor egy kisebb sérüléssel is megúszta volna.
A többi(cipő,chaps,nadrág)teljesen jó. Nekem 1,5-2 évig bírták
"(Decathlonos kobak volt rajta)Ha egy márkásabb kobak(Cascos,Imagines,KLP-s kobakokra gondolok)akkor egy kisebb sérüléssel is megúszta volna."
- azért ez így elég lutri. Alapvetően sok kobaknak ugyanolyan tanúsítványai vannak (azok nélkül nem is lehetne annak nevezni, ami), lehet, hogy kényelmesebb, vagy jobban szellőzik, de nem biztonságosabb. Egy agyrázkódás ráadásul szinte minden olyan esésnél befigyel, ami a fejet érinti, attól a kobak nem tud hatásosan megvédeni - attól véd meg, hogy betörjön a fejed, mint ahogyan megvédte itt is.
Persze tény, hogy vannak a kobakokon belül is bizonyos fajták, de mondjuk én nem hiszem, hogy egy egyszerű, homokos lovardai talajra pl egy profi military kobak kellene.
Szerintem is jók a Dechatlonos kobakok és éppen, hogy a kobak miatt nem lett komolyabb baj.
Jó cuccok vannak ebben a boltban, de ha rendszeresen jársz ki lovagolni én egy komolyabb strapabíró lovaglócipőt vennék.
Szerintem nem véletlenűl van külömböző árkategória sorolva ezek a kobakok...a dechatlonos kobakok igen is gyengék,kevésbé béleltek,nem tompitják annyira az ütést
Szerintem a legfontosabb egy jó kobak,kenyelmes cipő ha ruházatról beszélünk...
Nyilvan egy Samshield kobaknal ami több százezer forint,ott mar inkabb a markát a divatot fizeti az ember
De mint peldaul a Casco,nem gyárt extra divatos kobakokat,inkabb hetkoznapi munkára hasznaljak sokan,de szerintem minősègi kobak és az ára is egész jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!