Miért nem kezdtem még el a vágtát?
Figyelt kérdés
1 éve lovagolok,heti 1 alkalommal,de a tél,és a tavasz eleje szinte teljesen kimaradt. Szabadon ügetek,jól megy az irányitás,a gyorsabb tempójú ügetést is kiülöm,és a könnyitett ügetéssel sincs gond.2018. júl. 5. 15:46
1/5 anonim válasza:
Ezt az edződ látja, hogy miért nem kér tőled vágtát... Mi még nem láttunk lovagolni, így elég nehéz bármit is mondani. Kérd meg, hogy szeretnéd megpróbálni.
2/5 anonim válasza:
Mondjuk azért mert nem is akarsz megtanulni,tipikus szezonpacikázó vagy. Tél kimaradt(aki megakar tanulni azt nem érdekli a hideg) ,tavasszal is valszeg szartatok járni most meg a kieső fél év miatt egyhelyben toporogsz. A fejlődésért aldozatokat kell hozni..
3/5 anonim válasza:
1 év után mégis hogy az istenbe vágtáznál?!
4/5 anonim válasza:
Tanügetes nagyon sok különböző tempóban. Én fél éven belül már egyedül vagtaztam. De a telet se hagytam ki sőt....a lényeg a konnyut ha ki is tudod ülni ha tanban nem tudsz menni rendesen nem fog vagtaztatni. Mert nem belekergetjuk a lovat a vagtaba hanem ugratjuk ,azt pedig tanbol kell.
5/5 anonim válasza:
Nem értem az embereket.. valószínűleg azért nem kezdted még el mert nem vagy még olyan szinten hozzá. És nem az a lényeg, hogy mióta lovagolsz hanem hogy mennyit. Lovagolhatsz te 10éve is úgy hogy fél éveket kihagysz de attól még nem leszel egy szinten akár egy olyannal aki pl 3éve rendszeresen akár hetente többször is lovagol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!